Cvičení do plavek: 3 videa pro ženské křivky. Prsa, pas a kulatý zadek

Cvičení do plavek: 3 videa pro ženské křivky. Prsa, pas a kulatý zadek
5. května  2021 
 06:00

Chcete své tělo vytvarovat do plavek? Nejvyšší čas začít cvičit. Blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová pro vás připravila tři krátká videa, která podpoří vaše ženské křivky. Bez činek a dalších pomůcek, potřebujete jen podložku a sklenici vody. Tak co, jdete do toho?

Vyberte si video: prsa a pas   kulatý zadek     ploché břicho

 

Kulatý zadek

Ne každá žena má od přírody pěkný oblý zadeček. Také patříte k těm, které tyto partie nemají přesně podle svých představ? Pak vězte, že si je můžete díky posilování vybudovat. Máme pro vás lekci, která je krátká, vhodná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé a je zaměřena právě na vytvarování hýždí. 

Video se spustí po rozkliknutí tohoto článku:

 

Prsa a pas

Jak si – nejen do plavek – vytvarovat ženské křivky? Naučíme vás to v sedmiminutovém videu zaměřeném právě na pas a prsa. Během tohoto jednoduchého cvičicího programu zapojíme bříško včetně šikmých břišních svalů, díky kterým se krásně vyrýsuje pas, a také paže a prsa. Zjistěte, které cviky jsou účinné právě na tyto partie!

Video se spustí po rozkliknutí tohoto článku:

 

Ploché břicho

Silný střed těla je důležitý nejen pro krásnou postavu do plavek a ploché břicho – díky němu jsme vzpřímení, nebolí nás záda a jsme vitálnější. Také zlepšuje flexibilitu, rovnováhu, sílu a vytrvalost. Potřebujete další důvod? Pokud se snažíte do léta zhubnout a hodně cvičíte, půjde vám to s pevným středem mnohem líp. Zjistěte, jak si ho posílit. 

Video se spustí po rozkliknutí tohoto článku:

 

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji