Video na spodní břicho: 5 minut jednoduchých, ale účinných cviků

Video se připravuje ...

18. dubna  2021 
 06:00

Spodní břicho patří k nejproblémovějším partiím, a proto pro vás blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová připravila krátké, jednoduché, ale intenzivní video zaměřené právě na tuto část těla. 

Pevné spodní bříško je pro stavbu těla velice důležité. Udržuje totiž pánev ve správné poloze. Zvětšení spodní části břicha může způsobovat prohnutí beder a kvůli tomu mohou nastat i jiné komplikace, jako je například bolest zad, nebo dokonce kolen. Lekce, během které dáme pořádně zabrat právě spodnímu muffinu,  je určená pro začátečníky i pokročilé. Trvá jenom pět minut, takže do ní můžete dát opravdu všechno. Před cvičením se ale určitě rozhýbejte a prohřejte své tělo, aby se připravilo sice na krátkou, ale intenzivní činnost, kterou bude vykonávat. Tak co, jste připravena?

 

 

Pozor na nafouklé břicho

Pokud se už nějakou chvíli cvičení věnujete a nevidíte žádný rozdíl, zamyslete se, jaký máte jídelníček – stravování obecně – a jestli dodržujete pitný režim. Někdy se spodní břicho drží nafouklé a vyboulené i z toho důvodu, že máte špatně nastavený režim, co se jídla týče. Zkuste popřemýšlet, po čem se cítíte hodně nafouknutá a plná a jestli nebude lepší změnit svůj jídelníček a teprve poté postupně přidávat cviky na bříško. "Správné stravovací návyky a celková dobrá životospráva je klíč k úspěšnému hubnutí a ke zdravému tělu," potvrzuje Kristýna Juřicová. 

Chcete procvičit i další problémové partie? Krátká videa zacílená na různé části těla najdete ve článku níže.

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji