Oslavte mezinárodní den dětí na Vystrkově v sedle horského kola!

Oslavte mezinárodní den dětí na Vystrkově v sedle horského kola!
Prezentace klienta
  22. května  2019 
 00:00

Zajímavý tip, jak strávit víkend aktivně, není nikdy k zahození.  A když datum skvělé sobotní akce připadne na 1. června, je lákadlo pro celou rodinu na světě.  Mezinárodní den dětí se totiž dá oslavit i jinak než u poháru v cukrárně. Třeba na Orlíku v sedle horského kola s rodinou nebo s partou kamarádek.

O tom, že je jízda na kole zdraví prospěšná už bylo napsáno hodně článků. Je prevencí proti obezitě, vysokému krevnímu tlaku a nadměrnému množství insulinu v krvi. Kolo navíc dává lidem příležitost dostat se z měst do přírody, kde “zelené” prostředí blahodárně působí na jejich fyzické zdraví a pohladí na duši.

 

Autor: Kolo pro život 2019

Pořadatelé oblíbeného amatérského seriálu Kolo pro život (www.kolopro.cz) jsou si všech kladných vlastností cyklistiky vědomi a myslí na aktivity pro úplně všechny příznivce cyklistiky. Na čtvrté akci letošní série, v kouzelném přírodním areálu Orlík – Vystrkov si z pestré nabídky závodních i nezávodních tras Orlík Tour Kooperativy (1. 6. 2019) vyberou ženy, děti, muži, začátečníci, mírně pokročilí i zdatnější jezdci a jezdkyně. Kdo přijede jako doprovod a kolo pro tentokrát nechá doma, nudit se také nebude.

 

Autor: Kolo pro život 2019

V zázemí můžete využít nabitý doprovodný program, výběr občerstvení, zaplavat si v místním bazénu, chytat bronz na lehátku, rozložit deku pod stromem, vyrazit na nedalekou písčitou pláž fandit závodníkům nebo si vyšlápnout na další krásné procházky lesem a za kulturou na zámek Orlík. Pro účastníky všech tras je přichystaný komfortní bezplatný servis, včetně teplých sprch, mycích boxů pro kola, úschovny kol, cateringu a jídelny s kavárnou. K dispozici je také třeba půjčovna horských kol a elektrokol nebo prádelna!

 

Autor: Kolo pro život 2019

Úplně první šlápnou dopoledne do pedálů děti od 1 roku do 13 let. Čeká na ně krásný okruh v bezprostřední blízkosti zázemí. Jízdu po vysekaném pažitu si užijí benjamínci na odrážedlech, stejně jako kluci a děvčata v dalších pěti věkových kategoriích. Ti šikovnější můžou odpoledne vyrazit s maminkou, tátou nebo staršími sourozenci na nezávodní 13 km měřící trasu D - Family jízdu, kterou si určitě užijí všichni, kteří neholdují závodnímu tempu. Pozvánka tedy platí i pro seniory, cyklistky začátečnice nebo ženy na e-kolech, vítané jsou maminky s přívěsnými kočárky, a dětmi na tzv. tyči nebo sedačce.

 

Autor: Kolo pro život 2019

Pokud na kole jezdíte častěji, jste soutěživé a chcete si dokázat, že máte na regulérní závod, pak můžete vybírat ze dvou závodních tras: kratší „C“ měří 31 km, delší „B“ svojí délkou 57 km a převýšením 1550 m už budí opravdu respekt a je určené ženám s velkým Ž, které trénují systematicky a pravidelně.   Kromě jízdy po jehličím vystlaných lesních cestičkách, loukách plných kvítí a výhledů na třpytící se hladinu nádrže budou na trasách k dispozici i dobře zásobené občerstvovací stanice. Den vyvrcholí slavnostním vyhlášením vítězů, slosováním tomboly, pro všechny přihlášené děti je jako dárek připravená točená zmrzlina a účastnická medaile v cíli.

Autor: Kolo pro život 2019

Kompletní informace a možnost registrace na jednotlivé trasy Orlík Tour Kooperativy 2019 najdete ZDE.

 

 

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji