Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dietní triky celebrit: Gisele Bündchen jí chilli, Miranda Kerr vsadila na kokosový tuk

Celebrity mají svá malá dietní tajemství, díky kterým si udržují štíhlou linii
15. července 2013 | 13:00

Nikdo nedokáže držet přísnou dietu celý život, ale malé triky, jak si udržet vysněnou postavu se dodržovat dají. Taková dietní tajemství mají i celebrity.

Gisele Bündchen zrychluje spalování

Jak si udržuje postavu slavná modelka? Její tajnou zbraní je obyčejné chilli, díky kterému má Gisele rychlejší metabolismus a snadněji se zbavuje tuků.

Chilli jako spalovač tuků
Látky obsažené v chilli, které mají na svědomí jeho pálivost, způsobují oxidaci tukových tkání, zvyšují sekreci žaludečních šťáv a zrychlují spalování a to až dvojnásobně.

Jane Seymour je na svůj věk neuvěřitelně půvabná žena!
Autor: Profimedia.cz
Jane Seymoure si zakazuje sladké

Jak je možné, že vypadá herečka ve svých dvaašedesáti letech tak báječně? Ctí totiž jednoduché pravidlo: Žádné sladkosti. Kalorické bomby z cukrárny vyměnila za jinou pochoutku, kdykoli jí honí mlsná si mražené ovoce.

Místo čokolády ovoce
Ovoce obsahuje fruktózový (ovocný) cukr, který je mnohem bezpečnější a zdravější než ten rafinovaný, který se ukrývá v čokoládových tyčinkách a jiných pamlscích. Má totiž nízký glykemický index a tak je pro tělo a štíhlou linii mnohem bezpečnější. Díky tomu, že ovoce navíc obsahuje enzymy štěpící cukry a také vysoký podíl vlákniny, snižuje množství cukru uvolněného do krve a naopak zrychluje trávení.

Angelina Jolie přišla v průsvitných šatech
Autor: profimedia.cz
Angelina Jolie ujíždí na dušeném masu

Když musela Angelina Jolie zhubnout pro roli Lary Croft, vsadila na dušenou stravu. A ta jí zůstala i nadále. Jejím oblíbeným pokrmem je dušený mořský vlk nebo dušené hovězí se zeleninou. Navíc se zřekla mléčných výrobků a nahradila je sójovými.

Dušené maso je zdravější
Příprava dušením je jednou z nejzdravějších, ať už se jedná o maso nebo zeleninu.Působení páry snižuje dobu tepelné úpravy masa a tak dochází k jen malým ztrátám živin a vitamínů, které obsahuje. Navíc se maso dělá jen na vodě a ne na tuku, takže je jasné, že je to ideální příprava při dietě.

Australská topmodelka Miranda Kerr nafotila sexy snímky ve spodním prádle do katalogu Victoria's Secret.
Autor: Profimedia.cz
Miranda Kerr vsadila na kokos

Modelka a manželka herce Orlanda Blooma vypadá skvěle i jako maminka a tak je jasné, že musí mít nějaký tajný recept. Tím, co jí pomáhá se štíhlou linií je kokosový olej, kterého denně spořádá asi 4 lžíce. Jak sama říká, dává si ho do všeho, do salátu, k přípravě masa i do zeleného čaje. A když jí trochu zbude, dá si ho na vlasy.

Kokosový olej ideální na hubnutí
Kokosový olej obsahuje nasycené mastné kyseliny, ale za to žádný cholesterol. Snadno se vstřebává a neusazuje se v těle, navíc se spaluje až na glukózu, která pak představuje pro tělo rychlý zdroj energie, který ale vydrží až několik hodin, takže zamezuje brzkému pocitu hladu a chuti na sladké. Díky tomu, že se nepřepaluje je vhodný nejen do studené a teplé kuchyně, ale také na smažení. Navíc dodá jídlům exotickou chuť kokosu.

Herčka Meryl Streep chce natáčet filmy dokud jí to léta dovolí
Autor: profimedia.cz
Meryl Streep si dopřává červené víno

Oscarová herečka potřebovala zhubnout pro roli „Ďáblice“ Mirandy ve filmu Ďábel nosí Pradu a protože se nechtěla trápit, vsadila na červené víno. A už jí to zůstalo.

Sklenka červeného každý den pomáhá s hubnutím
Červené víno obsahuje látku resveratrol, která je nejen zdraví prospěšná, ale také dokáže přispět k rychlejšímu hubnutí. Navíc obsahuje červené víno antioxidanty, takže pokud jej pijete s mírou, bude vám ku prospěchu.

Německá supermodelka Heidi Klum.
Autor: Profimedia.cz
Heidi Klum pije ocet

Topmodelka a zasloužilá matka Heidi Klum vsází na účinky jablečného octa. Několik minut před každým jídlem si dá lžíci jablečného octa a tím sníží svou chuť k jídlu.

Zázračný jablečný ocet
Jablečný ocet zrychluje metabolismus, čistí organismus a odstraňuje toxiny z těla. Díky pektinu, který jablečný ocet obsahuje, dokáže navíc zlepšit kvalitu pleti a vlasů.