Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tajemství krásných vlasů Gisele Bündchen: Nečeše se!

Topmodelka Gisele Bundchen prozradila, jak pečuje o své vlasy.
20. ledna 2014 | 10:00

Brazilská supermodelka Gisele Bündchen prozradila v čem tkví tajemství jejích krásných vlasů, které jí závidí ženy po celém světě. Kdo si myslel, že péče o tuhle bujnou hřívu stojí "majlant", spletl se. Přesvědčte se sami.

Třiatřicetiletá Brazilka se už léta drží na pomysleném trůnu mezi modelkami. Divíte se proč jí už dávno nesesadila některá z jejích mladších kolegyň? Gisele je totiž nejenom nadpozemsky krásná, ale také se pyšní nejkrásnější hřívou na světě (tedy alespoň podle průzkumů).

Jak jen to dělá?

Gisele se rozhodla, že se o své triky v péči o vlasy podělí s veřejností. Hned první věta náš šokovala:"Zásadně si ve svém volnu nečešu vlasy, nemám doma jediný hřeben!" Svůj výrok následně zdůvodnila tím, že kvůli jejímu povolání jí denně češou nejrůznější profesionálové a doma už na to opravdu nemá náladu. 893487:gallery:true:true

Nejvíce se ovšem o její bujnou hřívu zasloužila zdravá strava, ve které se Gisele doslova vyžívá. "Když tělu dáte nezdravé věci, je jasné, že se to neobejde bez následků, obhájila svůj zdravý "koníček" Gisele. Pochlubila se zároveň, že deset let nepila slazenou limonádu.

Zdravý jídelníček musí dodržovat i celá rodina. Její děti prý nejraději jí česnek a zázvor.

Co z toho vyplývá?

Pokud chcete mít vlasy jako nejúspěšnější supermodelka, nečešte se, nepijte sladké limonády a ládujte se česnekem. Zvláštní!