Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nový trend odhaluje vnady: Už žádné topy, teď letí podprsenky

Zapomeňte na tílka a topy. Letos letí podprsenky!
16. července 2013 | 06:00

Pryč jsou doby, kdy se ženy cudně halily do ke krku sahajících halenek a nosily sukně striktně pod kolena. Dnes je vše jinak. Heslem: "Ukaž, co můžeš," se řídí většina hollywoodských hvězd.

Strhnout nejlépe všechnu pozornost na sebe se vám podaří s hitem letošního léta: Podprsenkou. Dnes už není výjimkou, když na ulici potkáte slečnu pouze v topu podezřele připomínajícím spodní prádlo a v krátkých šortkách.

Jenže kde berou mladí tuto inspiraci? Nemusí pro ni moc daleko. Celebrity plní titulní strany novin, ale i módních blogů. Pojďte se podívat na milovnice tohoto poněkud erotického stylu.


Kim Kardashian
Kim Kardashian
Autor: Profimedia.cz

Jedna z nejslavnějších maminek dnešní doby měla i před těhotenstvím co dělat se svými kyprými křivkami. Ovšem Kim je z těch, co si z nějakého toho kila navíc nic nedělají, takže své bujné vnady s klidným svědomím nasoukala do podprsenky, za kterou by se nemusela stydět ani domina. Ale co proboha ta průhledná sukně?!

Mena Suvari
Mena Suvari
Autor: Profimedia.cz

Čarokrásná Mena se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. Díkybohu ji ukázala v tomto nádherném retro modelu, se kterým sladila i svůj účes. I přesto, že je top doopravdy dost krátký, vypadá celek kultivovaně a sexy. Jediné, co bychom blondýnce vytkli, je kabelka. Ta se doopravdy nepovedla!

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Autor: Profimedia.cz

Trochu přestřelila. Celek vypadá značně nesourodě a ladině. Jako by Miley oblékla podprsenku a šaty s hlubokým výstřihem zastrčila pod ni. Zpěvaččin tehdy ještě roztomilý look a účes alespoň trochu odrazil vulgaritu šatů. Příště prosím trochu soudnosti, Miley.

Rihanna
Rihanna
Autor: Profimedia.cz

Zpěvačka si servítky rozhodně nebere. Obleče si to, co se jí líbí, a to ať jde kamkoliv. Do svého londýnského hotelu dorazila v bílé, sportovní podprsence, ke které oblékla koženou sukni  a odrbané tenisky. Tohle že je popová diva?

Katy Perry
Katy Perry
Autor: Profimedia.cz

Sladká černovláska v tom umí chodit. Exotický outfit, který by se mimochodem spíše hodil na zahradní party, jí moc sluší. Co naděláme. Musíme si na polonahé slečny v podprsenkách zvyknout. Pánové určitě odpustí.

Nicki Minaj
Nicki Minaj
Autor: Profimedia.cz

Za všech okolností extravagantní Nicki ráda ukazuje svůj obrovitý zadek, ale i gigantická přírodní prsa. Tento model oblékla při moderování hudebních nominací. Je to trochu moc, ale u bláznivé Nicky jsou už všichni zvyklí.

Autor: ema