Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bizardní dieta Liz Hurley (45): Horká voda a šest rozinek

Elizabeth Hurley má za sebou historii šílených diet.
1. září 2010 | 05:00

Pyšní se tělem, které jí může závidět leckterá dvacítka. Ale nyní Liz Hurley (45) rozzuřila dietology, když prozradila tajemství své štíhlé postavy. Herečka totiž jednoduše nesnídá! A to pro tělo není zdravé.

I když je všeobecně známo, že snídaně má být základ dne, tmavovlasá kráska na ni vůbec nedbá. Ráno do sebe vpraví jen hrnek horké vody nebo si občas dopřeje espreso. Jejím prvním denním jídlem je dopolední svačinka v podobě ovesných krekrů.

Konstrukce střihu byla naprosto geniální. Liz dobře ví, jak zaujmout.
Autor:  EPA

Elizabeth ví, jak na muže zapůsobit. Krásným tělem a rafinovaným výstřihem strhne pozornost jakéhokoli muže. I monackého knížete Alberta.

Jedla jenom polévku

Herečka má za sebou dlouhou historii, co se týká shazování kil pomocí bizarních diet. Po porodu syna Damiana v roce 2002 se dokonce skrývala v domě zpěváka Eltona Johna (63) do té doby, než shodila všechna kila, která nabrala v průběhu těhotenství! A její dieta byla vskutku vražedná – jedno jídlo denně plus ke svačině občas sezobla šest rozinek.

Předtím, než byla těhotná, na sobě aplikovala šílenou dietu, při které požívala jen řeřichovou polévku. Od této diety si dámy slibují, že zhubnou deset liber (přibližně 4,5 kilogramů) za sedm dní. Liz si dokonce tuto polévku zamilovala natolik, že ji servírovala i na večírcích.

„Je to dieta bez tuků, s nízkým obsahem kalorií. Vypiji minimálně šest hrníčků denně, když toužím shodit pár kil,“ přiznala své nadšení dokonalou figurou posedlá herečka a bývalá partnerka anglického miláčka žen a starého mládence Hugha Granta.

Autor: INT, mivr, amp, kamp