22. DEN
OVOCNÝ ODLEHČOVACÍ DEN
V průběho dne snězte cca 1,5 kg ovoce dle chuti, pijte minerální vodu, ovocné a bylinné čaje (cca 3 l).
Dopřejte si procházku, relaxační kouel, masáž, saunu.
Tento den plní funkci odlehčovací a očistnou
CELKEM cca 3500 kJ
23. DEN
SNÍDANĚ
30% tavený sýr 50 g, tmavý chléb nebo dalamánek 50 g, rajče 50 g, salátová okurka 50 g
SVAČINA
hruška 100 g
OBĚD
polévka česneková (běžná porce 2,5 dl), kuře pečené cca 250 g, vařený brambor 100 g, okurkový salát 200 g
SVAČINA
kiwi 100 g
VEČEŘE
grilovaná krůtí prsa 200 g, míchaný zeleninový salát 300 g
CELKEM cca 5230 kJ
Jídelníček na předchozí den
naleznete ZDE
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM