Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

To je, pane, posezení!

2. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Značková prodejna MONTERO v pražských Průhonicích je doslova a do písmene rájem nábytku.  Pracovny, ložnice, dětské pokoje, matrace – to všechno zde můžete nalézt.

Mě ale zaujalo nepřeberné množství vystavených sedacích souprav. Jsou jich tam desítky a možná, že bychom se dopočítali i stovky. A jedna krásnější než druhá. Robustní dřevěná konstrukce souprav zajišťuje vysokou pevnost a stabilitu. Všechny se vyznačují elegantním a trendovým moderním designem a vysokou kvalitou. To pozná i laik jako já. Mistrné zpracování, široká škála barev látek, umělá i pravá kůže – nevíte, kam se podívat dřív.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

A což teprve, když sedačky začnete zkoumat podrobněji. Na každou z nich se můžete posadit. Zdá se vám tvrdá? Nevadí, to se dá změnit. Zdá se vám nízká? I to se dá změnit. Je sedačka rohová a vy jste si zrovna představovali „účko“? Žádný problém. Chtěli jste dřevěné nožičky a jako naschvál jsou tam kovové? To se dá zařídit. Tady vlastně nic není nemožné. Poskládají vám sedací soupravu přesně takovou, jakou si budete přát. Kombinací rovných dílů různých šířek a rohových prvků se dostanete na rozměr, který bude přesně pasovat do vašeho obývacího pokoje nebo do vaší pracovny.  A určitě by nemělo chybět i na přídavné lůžko a úložné prostory.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Když doplníte sedací soupravu o relaxační prvky, jako jsou různé opěráky, podhlavníky, opěrky, područky, podnožky, lenošky, rondela nebo taburety, nebude se vám chtít ze sedačky ani vstát. A co teprve, když si všechny tyto vychytávky napolohujete tak, že jsou příjemné vašemu tělu. Polohovat můžete ručně nebo motorově. Pouhým stiskem tlačítka ovladače se vysune sedák a zvětší se hloubka sedu, začne se sklápět opěrák nebo se ze sedáku stane lenoška. Některé sedací soupravy mají i doteková tlačítka a to se teprve začnou dít věci. Pouhým dotekem aktivujete funkci, které se odborně říká WALL AWAY TV. Opěrák se s vámi začne sklápět, sedák se posouvá, zvedá se podnožka a vy se dostáváte do polohy pololeže a připadáte si jako v nebi. Oči se vám začnou klížit, takže puštěnou televizi ani nevnímáte.  No řekněte, taky byste to chtěli domů? Já tedy rozhodně!

Autor: Commservis.com, s.r.o.

„Svoji sedačku si můžete obléknout do látky nebo kůže. Všechny povrchové materiály jsou vysoce kvalitní a mají tzv. nešpinivou úpravu, takže se snadno udržují. K čištění vám postačí vlhký hadřík,“ poučuje mně Vladimír Kubeš, jednatel společnosti. Poslední tečkou je volba barvy, vzoru nebo barevné kombinace. Tím dodáte sedací soupravě ten správný „look“. Ať zvolíte cokoli, vybrali jste správně.

Cena je dostupná

Cena sedaček MONTERO je sice vyšší, avšak myslím, dostupná. Rozhodně ale máte jistotu, že si za své peníze odvezete kvalitu. A k tomu přidají ještě spoustu služeb. Samozřejmě zdarma. Ptáte se jakých?  Již před nákupem obdržíte, kromě dobrých rad a doporučení, několik 2D grafických návrhů, z kterých uvidíte, jak se bude nová sedačka ve vašem pokoji vyjímat. Zakoupenou sedací soupravu vám firemní odborní pracovníci přivezou, vynesou do bytu, odborně smontují a instalují na určené místo. Budete-li mít zájem, zbaví vás staré sedačky, kterou si odvezou spolu s nepotřebnými obaly.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Novou sedací soupravu si může vybrat na webových stránkách www.nabytek-montero.cz, kde najdete kompletní katalog s nabídkou a se spoustou fotografií či videí. Pokud potřebujete vidět sedací soupravu, jase říká, na vlastní oči, navštivte prodejnu v Praze - Průhonicích nebo na Vysočině v Krucemburku.