Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sedačka, která vám sedne

16. března 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Než se vydáte do obchodu, nejprve si pořádně prohlédněte váš pokoj a ujasněte si, jaká sedačka se k vám do bytu hodí. Bude lepší klasická sedací souprava nebo rohová? Vycházejte z toho, kolik lidí na ní bude sedávat...

 

Pro velkou rodinu nebo pro toho, kdo tráví více času ve společnosti přátel, bychom doporučili sedací soupravu rohovou. Lidé nesedí v řadě vedle sebe a jejich vzájemný rozhovor je pro ně příjemnější. Alternativou je kombinace klasických trojsedáků a dvojsedáků. Nejen že to zajistí stejné pohodlí pro komunikaci lidí, jako rohová sedací souprava, ale navíc v sobě skýtá větší variabilitu. Pokud se vám rozložení vašeho pokoje okouká, lze jednotlivé kusy přeskupit a vytvořit tak zbrusu nový vzhled vašeho obýváku. Soupravy lze vhodně rozšířit také o křesla, nebo taburety. Mějte na mysli, že větší neznamená vždy lepší. Rozměry pohovky by měly korespondovat s velikostí interiéru.

Jestliže budete sedačku využívat také pro občasné nebo i častější přespávání, volte rozkládací sedací soupravu. Ale před tím se ujistěte, že na její rozložení máte dostatek místa. V dnešní době jsou již k dispozici takové pohovky, které si po rozložení nezadají s klasickým dvojlůžkem. Je proto dobré vyzkoušet si ji předem a zaměřit se na praktické detaily. Obsahuje sedací souprava úložný prostor na lůžkoviny? Rozkládá se snadno a rychle? Nebudou mezery mezi matracemi moc velké? Na to všechno je třeba myslet.

Planpolster Nanova Trend
Autor: Montero

„Aby byla sedací souprava skutečnou ozdobou vašeho interiéru, je třeba zvolit vhodné čalounění. Čalounění dodává vzhledu sedací soupravy ten správný šmrnc. Kromě barvy a vzoru je třeba vybírat i vhodný materiál. Nejběžnější jsou kůže nebo textilie. Obojí je dnes nabízeno v široké paletě barevností. Speciální technologické úpravy povrchu zajistí delší životnost. Potah s protišpinivou úpravou nezničí ani vylité víno, ani umělecké výtvory vašich dětí vytvořené propiskou. S čalouněním souvisí také výplň sedáků“ říká Ing. Vladimír Kubeš, specialista na výrobu českého značkového nábytku MONTERO a doplňuje: „Kvalitní výplň, konstrukce, stejně tak jako kvalitní odpružení, má vliv jak na pohodlí při sezení a na životnost sedací soupravy.“ Zajímejte se i o rám pohovky. Není sice na první pohled vidět, ale to neznamená, že na něm nezáleží - naopak - rám by měl být vyroben z masivního dřeva. „Souhrn kvalitních vstupních materiálů pro výrobu kvalitních sedacích souprav, tak lze jednoduše shrnout nabídku českého značkového nábytku MONTERO,“ dodává Ing. Vladimír Kubeš.

Sweet Milo
Autor: Montero

Zajeďte si do Průhonic

V Průhonicích, nebo také v Krucemburku, najdete značkovou prodejnu MONTERO, která nabízí sedací soupravy vysoké kvality. Všechny soupravy, které jsou zde vystaveny, jsou v podstatě stavebnice. Sami si můžete zvolit rozměr a tvar sedací soupravy a doplnit ji o relaxační kanape, polohovatelné podhlavníky, polohovatelné područky, relaxační rohy, lůžka, úložné prostory a celou řadu dalších funkcí. Proškolený personál je vám vždy ochoten poradit a zdarma vám udělá 2D grafický návrh sedací soupravy, tak abyste si dokázali snadněji představit, jak bude prostor po nastěhování nové sedací soupravy vypadat.

V MONTERU nakupujete sedací soupravu v podstatě „na klíč“. S nákupem sedací soupravy dostáváte zdarma ještě balík služeb, které vám zpříjemní celý proces spojený s instalací nové sedačky do vašeho obýváku. Zkušení odborníci vám dovezou zvolenou sedací soupravu až k vám domů. Přinesou ji do vašeho pokoje a odborně ji smontují. Uklidí po sobě obalový materiál a budete-li chtít, ještě vás zbaví staré a nepotřebné sedací soupravy. Samozřejmostí je i záruční a pozáruční servis. Vy už se jen posadíte a užíváte si u televize, nebo jen tak odpočíváte.