Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nová kolekce sedacích souprav je na světě

5. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Kdo někdy zavítal do značkových prodejen MONTERO a viděl to obrovské množství sedacích souprav, mi musí dát za pravdu, že úplně každou z nich by chtěl mít doma. Už na první pohled je vidět, že sedačka je bytelná, ale přitom nesmírně elegantní. A platí to pro všechny sedací soupravy, ať už jsou vyvedené v kůži, nebo v kvalitních látkách s nešpinivou úpravou.

Pro tuto sezonu připravila firma MONTERO 54 nových druhů sedacích souprav, z toho 39 látkových a 15 kožených, které jsou ještě krásnější než ty „staré“ a navíc v sobě skrývají tolik neviditelných funkcí, že člověk, který je vyzkouší má pocit, že je u své sedačky prostě musí mít. Pouhým dotykem prstu se sedačka umí proměnit v relaxační křeslo, které vás bude hýčkat, sedáky, podhlavníky i područky se začnou posouvat tak, jak je to příjemné vašemu tělu, z klasické sedačky se stane kanape s podhlavníkem. No řekněte, chtěli byste mít takovou sedačku doma?

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Já tedy určitě! Navíc mě zaujalo, že si sedačku můžu vlastně poskládat, tak, aby se mi vešla do obýváku. Je to stavebnicový systém rovných a rohových dílů, které je možno kombinovat dle potřeby. Nepřeberné množství doplňků, jako jsou područky, různé typy podhlavníků, opěrek, které se dají „zapíchnout“ v podstatě kamkoli, příručních stolků, taburetů a kanapí, přispívá k obrovské variabilitě sedacích souprav. Navíc může sedačka disponovat ještě dalším lůžkem, které je dovedně skryto v jejích útrobách stejně, jako úložné prostory.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Sedačku můžete doplnit například polohovatelným křeslem, které si s pohovkou, co se pohodlí týče, vůbec nezadá. Polohovatelná záda, vysouvací podnožka, pohyblivé područky a podhlavníky to je samozřejmost. Ale pokud má křeslo tzv. „vstávací funkci“ a při vstávání vám doslova pomůže na nohy tím, že vás „vyklopí“, budete doslova u vytržení, zvlášť když už máte nějaký ten křížek a tělo občas začíná odpírat poslušnost.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Pokud se pro nákup rozhodnete, pak už jen, stejně jako já, vybíráte a kombinujete a skládáte si jedinečný model pro váš obývací pokoj. A když máte vybráno, bytový architekt vám zhotoví několik 2D modelů s vámi vybranou sedačkou a případně ji virtuálně umístí do vašeho pokoje. Už předem tedy vidíte, kolik je kde místa a jaké umístění bude nejvhodnější.

Autor: Commservis.com, s.r.o.

Nakoupeno! A co dál?

A pokud si děláte starosti, jak dostat sedačku až k vám domů, kdo vám ji smontuje a co si počnete s tou starou sedačkou, tak na ně zapomeňte. Firma MONTERO vlastními vozy expeduje nábytek až do bytu zákazníka a sama vše také složí, instaluje, namontuje, umístí a zprovozní. A nakonec po sobě ještě uklidí všechen obalový materiál a vaši starou sedací soupravu odveze s sebou. Když jsem se zeptala na cenu za tyto služby, dostalo se mi odpovědi z úst nejpovolanějšího – pana ředitele Vladimíra Kubeše: „Všech zákazníků si velmi vážíme, proto také všechny služby, které jsou spojeny s výběrem nábytku, jeho nákupem, dopravou a instalací poskytujeme zcela zdarma. Víme, že bezstarostný nákup každý zákazník ocení a rád se k nám znovu vrátí.“

Video se připravuje ...