Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Stará, nebo sexy? Jak se vám Monica Bellucci líbí ve srovnání s ostatními bondgirls?

26. října 2015 | 06:00

V listopadu bude mít premiéru v pořadí už čtyřiadvacátý film o tajném agentovi Jamesi Bondovi. Tento – s titulem Spectre – však bude mít jednu zajímavost: objeví se v něm doposud nejstarší bondgirl. Je jí 51 let.

Jsou krásné, jsou vášnivé a často i zlé. V každém filmu o tajném agentovi Jamesi Bondovi, vystupujícím pod krycím jménem Agent 007, se objeví žena, která prahne právě po srdci drsného tajňáka. O tom, kdo bude bondgirl hrát, se vždy spekuluje dlouhou dobu dopředu. 

Tentokrát však osudová žena Jamese Bonda vyrazila dech nejednomu fanouškovi či kritikovi. Je totiž ještě o čtyři roky starší než herec Daniel Craig, který agenta ztvárnil. Italské herečce Monice Bellucci je 51 let, ačkoliv by jí to hádal málokdo. Tvůrci filmu pro tento výběr argumentují tím, že chtějí, aby měl agent zralou ženu, čímž otevírají novou éru bondgirls. 

Miluji čokoládu a těstoviny!
Padesát by Monice Bellucci málokdo věřil.
Autor: Foto Profimedia.cz, archiv Blesku

Společně se snímky, které unikly z natáčení, se objevilo i mnoho dotazů směřujících přímo k herečce, které se týkaly toho, jak je možné, že v padesáti letech je stále tak neuvěřitelně sexy a má tak krásnou postavu. Matka dvou dětí ale krčí rameny. Říká, že s dvěma dětmi nemá příliš času se válet, a tak není ani důvod držet nějaké zázračné diety. Naopak přiznává, že si moc ráda dá čokoládu nebo těstoviny. "Nebaví mě stresovat se kvůli tomu, jak vypadám. Ráda se směju a jsem šťastná, že mohu žít takový zajímavý život," svěřuje se se svým životním tajemstvím herečka.

Světová premiéra filmu bude 26. října. U nás na bondovku Spectre můžete zajít od 6. listopadu.

Video se připravuje ...
Oficiální trailer k bondovce Spectre • VIDEO: youtube.com