Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kostková zklamala a Gwyneth Paltrow ukázala prsa!

  • Které slavné krásce to minulý týden slušelo?
    27. října 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Gwyneth Paltrow (43)

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka posedlá zdravou stravou netradičně zvolila na předávání cen velmi odvážné šaty s průstřihy na hrudníku. Svěží mentolový odstín vypadal na hereččině bronzové pleti skvěle a střih šatů se na první pohled zdál dokonalý. Při detailnějším pohledu však uvidíte, že v místech průstřihu se šaty podivně krabatí, a absence podprsenky není v tomto případě příliš vhodná. Ale i tak vypadá po čtyřicítce opravdu skvěle!
  • Andie MacDowell (57)

    Andie MacDowell
    Autor: profimedia.cz
    Věřili byste, že americké herečce Andie MacDowell už táhne na padesátku? Na slavnostním předávání cen všem vyrazila dech svým mladistvým vzhledem a vytříbeným vkusem. V pudrově růžových zavinovacích šatech, které mimochodem skvěle maskují bříško, vypadala zkrátka famózně. Co se týče doplňků, naprosto správně herečka obula blýskavé sandálky a místo několika šperků si ozdobila ruku antickým náramkem. Perfektní!
  • Tereza Kostková (39)

    Tereza Kostková
    Autor: profimedia.cz
    Minulý týden moderátorka Tereza Kostková všem vytřela zrak ve starorůžové saténové róbě, ale tentokrát příliš nezabodovala. Černá róba nenadchla ani neurazila a Tereza se v ní trochu ztrácela. Příště, prosíme, zase něco andělského!
  • Coco Austin (36)

    Coco Austin
    Autor: profimedia.cz
    Glamour modelka Coco Austin je spíše než svým talentem známá obřími ňadry a nevkusnými módními kreacemi, od kterých si nedá pokoj ani v pokročilém stadiu těhotenství. Šaty protkané stříbrnou nití jsou krásné, musíme si ovšem odmyslet nekonečný výstřih, který v případě prsaté modelky působí velmi vulgárně. Škoda, už se jí to skoro povedlo!
  • Karlie Kloss (23)

    Karlie Klos
    Autor: profimedia.cz
    Modelka Karlie Kloss vyrazila do společnosti v černé toaletě, která byla nepřehlédnutelná díky nevšedně řešeným rukávům. Krajka dodala zdánlivě usedlému střihu rafinovaný nádech, a věčně usměvavá modelka se tak stala hvězdou večera! Možná by se příště vyplatilo sáhnout po nápadnějším psaníčku.

Diskuse ke článku
.