Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

50 dílů StarDance! Podívejte se na nejkrásnější modely tanečnic!

30. října 2015 | 06:00

Nejen taneční soutěž, ale také přehlídka krásných šatů. Tak by se dala nazvat televizní soutěž StarDance, která před dvěma týdny již posedmé odstartovala na České televizi. Podívejte se na ty nejkrásnější róby, které se v ní objevily! 

Z každé soutěže StarDance vzejdou král a královna tanečního parketu, podle nás by si ale korunku zasloužili i módní návrháři, kteří se podílejí na tvorbě kostýmů. Krásné barevné taneční šaty, ze kterých až přechází zrak, jsou nedílnou součástí celé soutěže, bez které by byla jen poloviční. 

Tyto šité skvosty zajisté ocení i méně šikovní tanečníci, kteří se spoléhají na to, že od jejich chabého výkonu odtrhnou pozornost. Jak jinak by se pak dalo vysvětlit to, že i přes své trochu dřevěné nohy do vyšších kol postoupil třeba takový herec David Švehlík? Málokdo zřejmě dokázal odtrhnout oči od jeho sličné partnerky Simony Švrčkové, která pokaždé zářila v krásných modelech. 

Prohlédněte si výběr těch nejzajímavějších a nejkrásnějších modelů, které se objevily během padesáti dílů, které již byly během sedmi ročníků odvysílány.