Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sarah Jessica Parker: Třetí Sex ve městě? Jsem pro!

8. května 2013 | 14:00

Fanoušci Carrie, Samanthy, Mirandy a Charlotte budou mít možná už brzy důvod k oslavám. Je totiž reálná šance, že vznikne i třetí díl filmové série, která navázala na legendární seriál Sex ve městě. To alespoň naznačila Sarah Jessica Parker (48).

Herečka, které její obdivovatelé neřeknou jinak než SJP, se v rozhovoru pro americký magazín Extra svěřila, že z myšlenky třetího pokračování je nadšená. Sice nepotvrdila, že by film byl už ve fázi příprav, ale její narážky mluvily za vše:

"Je ještě jeden příběh, který jsme zatím nevyprávěli. Vlastně si myslím, že dozrál čas na to, abychom ho na filmovém plátně ukázali. Bylo by to báječné! Baví mě o tom spekulovat."

Představitelka úspěšné a za všech okolností stylové novinářky Carrie Bradshaw byla sice tajemná jako pověstný hrad v Karpatech, ale její tón dával tušit, že se něco chystá. Že by se Carrie a pan Božský nakonec dočkali dítěte - nebo naopak rozvodu?

Už teď jsme zvědaví, jak - a jestli vůbec - trilogie vyvrcholí. Jisté ale je, že po nákladných, efektních, ale divácky nepříliš úspěšných snímcích z let 2008 a 2010 budou muset tvůrci přijít s pořádnou peckou.

V druhém díle se dámy podívaly do Abu Dhabi.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab