Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rej upírek: Celebrity si spletly ples s Halloweenem

8. května 2013 | 07:00

Je to jedna z největších módních událostí roku, ale ne vždy jsou na něm k vidění jen krásné róby. Monumentální ples v neyworském Metropolitním muzeu, přezdívaný Met Gala, měl letos téma "luxusní punk". A hvězdy se s ním popraly po svém...

Na první pohled se mohlo zdát, že jste se octli na plese upírů. Punkový dress code si většina přítomných dam vyložila spíš jako příležitost ověsit se kříži, navléknout se do gotické černé a zmalovat se k nepoznání.

S citem a elegancí to zvádl jen málokdo. Herečka Ginnifer Goodwin ve zlatočerných šatech a s očima à la panda vypadala překvapivě stylově, čerstvá blondýnka Anne Hathaway zase zářila v gotické krajkové róbě.

Modelka Miranda Kerr, herečka Emma Watson a některé další "vipky" večer pojaly jako soutěž v odhalování kůže. Upřímně řečeno: nejsme si jistí, jestli potřebujeme vidět Hermionu v šatech, které rozstříhal náš mladší brácha!

Nejvíc kůže ukázala herečka Emma Watson.
Autor: profimedia.cz

Vkusu moc nepobraly ani zpěvačka Miley Cyrus, která přišla v rybářské síti a s vrabčím hnízdem na hlavě, a Katy Perry, která spíš než punkově vypadala jako od kolotočů.

Ano, Katy sice dorazila v převleku za královnu, ale skutečnou korunu tomu nasadila její starší kolegyně. Čtyřiapadesátiletá Madonna se zřejmě rozhodla, že si zahraje na pornoverzi Avril Lavigne. V tomhle se chodí na ples, Madge?

Zpěvačka Madonna to rozjela. Bohužel...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab