Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Z ošklivého káčátka supermodelkou: Poznáte ji?

23. května 2013 | 13:30

Německá topmodelka (39) dobyla přehlídková mola po celém světě. Nedávno se rozvedla se zpěvákem Sealem a v současné době randí se svým bodyguardem. Poznáte matku čtyř dětí?

Není to nikdo jiný než supermodelka Heidi Klum. Ani ona sama nejspíš nečekala, že se dívka z fotografie dostane na obálky předních módních časopisů, jako je Vogue, ELLE či Marie Claire. Dokonce se stala i andílkem Victoria's Secret.

Herecká kariéra

Kromě modelingu se tahle žena mnoha talentů nárazově věnovala i herectví. Mohli jsme ji vidět ve filmu Ďábel nosí Pradu nebo v seriálech Sex ve městě a Jak jsem poznal vaši matku.

Heidi & Seal

V roce 2005 řekla své „ano“ na pláži v Mexiku zpěváku Sealovi, s kterým má tři děti. Z předchozího vztahu má ještě dceru Helene, kterou Seal adoptoval. Zhruba před rokem se objevily spekulace, že se manželský pár rozvádí. Heidi uvedla, že je to kvůli vzájemnému odcizení.

Heidi Klum
Autor: Twitter Heidi Klum

Zhrzený Seal Heidi obvinil z nevěry. Údajně prý měla milostný poměr se svým bodyguardem ještě v době, kdy manželství perfektně fungovalo. Podle posledních zpráv se nakonec rozešli v dobrém a Heidi si užívá stav zamilovanosti se svým bodyguardem Martinem Kristenem.

Stále „dvacítka“

I ve svých téměř čtyřiceti letech ráda provokuje a na veřejnosti se objevuje v extravagantních a leccos odhalujících modelech. Čas od času na sebe upozorní i lechtivými fotkami na Twitteru.