Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Eva Longoria už nemusí být zoufalá: Má magisterský titul!

23. května 2013 | 17:30

Bývalá "zoufalka" má vystaráno. Kdyby ji náhodou přestali obsazovat do filmů a seriálů, může se po práci poohlížet jinde. Titul na to už má. Krásná herečka ve svých 38 letech dokončila univerzitní vzdělání - a na promoci zářila štěstím.

"Dnes je velký den! Konečně jsem dostala magisterský diplom. Nikdy nejste příliš staří nebo zaneprázdění na to, abyste se vzdělávali," napsala ve středu na svůj blog. Promoci si odbyla na Kalifornské univerzitě, kde se poslední dva roky věnovala studiu mexické komunity v USA.

Se svými rodiči a spolužáky strávila slunečný den na kampusu v Northridge, kde zvládla převzít diplom a ještě přitom pózovat pro fotografy. Ve studentském taláru, na nezbytných vysokých podpatcích a s výrazem hrdé školačky jí to ohromně slušelo.

Na webu se okamžitě začaly objevovat gratulace od kolegů z branže."Gratuluju k promoci! Cannes zdraví holku v taláru. Jsi úžasná," vzkázala jí na Twitteru kamarádka z dob Zoufalých manželek, herečka Marcia Cross.

Na festivalu v Cannes se přitom Eva objevila ještě před několika dny. Z červeného koberce na Azurovém pobřeží pak letěla rovnou do domovské Kalifornie, aby si zde splnila sen všech vysokoškolských studentů.

Zapózovala se spolužáky...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab