Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásky a gauneři: Pergnerová, Čejková, Rihanna a spol.

15. května 2010 | 04:13

Zalykají pocitem lásky a něhy, ostatním naskakuje husí kůže. Ony v nich vidí muže pro život, jiní jen kriminální minulost. Nepřestávají milované omlouvat, hýčkat, a někdy i živit. Proč si krásné a úspěšné hvězdy hledají „osudové“ muže mezi outsidery?

Tereza Pergnerová a Jiří Chlebeček

Archív
Autor: Archív

I když Tereza tvrdí, že je Jiří, se kterým má dvouletou dceru Natálku, výborný otec, okolí o dokonalosti jejich vztahu trochu pochybuje. Tereza se netají tím, že byl její vyvolený gauner a několikrát se potýkal se zákonem. Jenže teď je prý jiný a on má koneckonců čistý trestní rejstřík. Těžko ale říct, co stojí za krizí jejich vztahu, která skončila až s počátkem tohoto roku, a za Tereziným strhaným výrazem.

Mirka Čejková a Marek Vít

551544:gallery:true:true

Jen co se moderátorka Mirka Čejková zamilovala, už byl její milý za mřížemi. Záhy ho odsoudili na osm let za finanční podvody. Mirčinu lásku jako by to ale ještě více rozdmýchalo. Aby mu své silné city dokázala, dokonce si ho za mřížemi i vzala. V současné době už se jeden z druhého těší na svobodě. Marek byl totiž předčasně propuštěný, a tak pár začíná nový život. Svou budoucnost oba plánují až v daleké Brazílii. Na Česko zřejmě oba zanevřeli.

Amy Winehouse a Blake Fiedler-Civil

Amy Winehouse a její bývalý manžel Blake Fielder-Civil
Autor: ČTK

Zpěvačka, kterou její bývalý manžel dostal do závislosti na drogách, mu dala druhou šanci. Jen co se dostal z vězení ven, rozhodla se znovu si ho vzít. Lásce se zkrátka někdy nedá poručit. Svatbu chystají v Las Vegas, ale požehnání rodičů se určitě nedočkají. Zpěvaččini příbuzní totiž Blakea nemůžou vystát.

Mike Tyson a Lakiha Spicer

.
Autor: profimedia.cz

Drsný boxer je známý tím, že svému protivníkovi ukousl kus ucha. Ale nebyl to zdaleka jeho jediný prohřešek. Už od dětství se podílel na různých kriminálních deliktech, první žena ho nařkla z fyzického týrání, odseděl si trest za znásilnění. Ani to ale nedokázalo odradit jeho poslední ženu Lakihu od společného sňatku. Vzali se v červnu roku 2009. A tak se nechme překvapit, jak dlouho jim jejich láska pokvete.

Rihanna a Chris Brown

.
Autor: profimedia.cz

Není to tak dlouho, co se zpěvačka objevila na titulních stránkách s totálně rozbitým obličejem. Kdo jí mnohočetné podlitiny způsobil? Její milý, zpěvák Chris Brown. Incidentu prý předcházela drsná hádka. A Chris neudržel své emoce na uzdě. Myslíte si, že se mu Rihanna od té doby vyhýbá obloukem? Omyl. Ve skutečnosti uplynulo jen několik málo hodin a zpěvačka mu úplně odpustila.

Kate Moss a Pete Doherty

.
Autor: profimedia.cz

Vztah topmodelky a rockera trval několik let a byl prosycený nejen alkoholem, ale také kokainovými jízdami. Několikrát se rozešli a zase dali dohromady. Nakonec ale jejich vztah skončil definitivně, i když Pete prý rozchodu velmi litoval. Kdo by se ale Kate divil? Zpěvák se jen těžko vymaní z drogové závislosti, která ho na několik týdnů dokonce dostala za mříže. K nápravě pobyt ve vězení stejně nepomohl.

 

Autor: duš, amp