Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Půlroční syn Kurkové: Hele, já jsem pankáč

11. května 2010 | 12:28

Topmodelka českého původu Karolína Kurková (26) už svého syna před fotografy neschovává. Se svým půlročním synem Tobinem Jackem Ochotně zapózovala do objektivů na letišti ve francouzském Nice.

Jde o vůbec první snímek, kdy malého Tobina nijak neschovávala, právě naopak. Mimčo hrdě a ochranitelsky nesl v kšandách na břiše jeho tatínek, Kurkové přítel Archie Drury. Zájem přítomných fotografů šestiměsíčního kloučka nijak nerozhodil. Spokojeně kontroloval zavazadla, které jeho otec tlačil před sebou na vozíku. Smál se, okusoval, co mohl, a dováděl tak, až se mu jeho maminkou pečlivě načesaná emo-patka spustila do čela, že připomínal malého pankáče.

Rodiče svého raubíře nijak nekrotili, naopak oba zářili štěstím. Harmonii rodiny by měla v blízké době doplnit také svatba, kterou partneři plánují.

Karolína si mateřství užívá a do práce se nijak nežene. Příliš neřeší ani svůj civilní look. Vsází na přirozenost, téměř neznatelné líčení, na rozpuštěných vlasech naražená béžová klobouk. Je si vědoma toho, že šperkem nejzářivějším a nejcennějším je její syn.

Autor: šim