Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

TOP 5: Největší nevěrníci šoubyznysu

10. května 2010 | 04:13

Je těžké ve vývěvě omamné slávy prošpikované svůdnými krasavicemi odolat. Pro muže lovce úkol téměř nelidský. Ne vždy se zálet provalí, ale pokud ano, tak je vděčným soustem pro veřejnost. Skandálkem adekvátním míře popularity. Některé páry románek překonají, jiné jej řeší mediálně sledovaným rozvodem.

Charlie Sheen (44) doplatil na prostitutky

Charlie Sheen: Slabost pro lehké holky ho proslavila téměř jako účinkování v populárním seriálu Dva a půl chlapa.
Autor: AFP

V roli podvedené: manželka Brooke Mueller

S kým zhřešil: s prodejnými ženami

Slabost pro lehké holky ho proslavila téměř jako účinkování v populárním seriálu Dva a půl chlapa. Dívky z eskortní služby volal tak často, že bylo jen otázkou času, kdy jeho zálibu odhalí i manželka Brooke, s níž vychovává roční dvojčátka Boba a Maxe. Ta už byla dostatečně varována z předchozího krachu manželství Sheena s herečkou Denise Richards. Koncem loňského roku herec dokonce skončil ve vězení kvůli podezření z domácího násilí. Při hádce měl napadnout manželku. Opilá Mueller volala záchranku. Sheen skončil ve vězení, poté se v sanatoriu léčil ze závislosti na alkoholu. Brooke se pro změnu zotavuje ze závislosti na kokainu. Šťastná rodinka.

Jude Law (36) dal přednost image samce před rodinou

Jude Law a jeho bývalá žena Sadie Frost
Autor: ČTK

V roli podvedené: manželka Sadie Frost

S kým zhřešil: s Nicol Kidman, Siennou Miller, chůvou dětí

Šest let byl ženatý se starší herečkou Sadie Frost. Mají spolu tři děti. Před sedmi lety idylka skončila. Jude zatoužil být sexy miláčkem žen. Mít doma děti a ženu mu do této vize nezapadalo. Pár oznámil rozvod. Důvodem byla aférka Lawa s kolegyní Nicole Kidman. Také vzplanul k herečce Sienně Miller. Krásný pár obletovaný paparazzi. Pak ale herce přistihly vlastní děti, když si užíval s chůvou. Všechno pověděly mamince. Sadie v tu chvíli poslala se satisfakcí podváděné tajemství dál. A Sienna dala milenci kopačky. Teď se k sobě Sienna a Jude vrátili a oficiálně vystupují coby idylický pár. Jak dlouho?

David Beckham (34) zažehnal nevěru dítětem

David Beckham zažehnal nevěru dítětem
Autor: ČTK/AP

V roli podvedené: manželka Victoria Beckham

S kým zhřešil: s asistentkou Rebeccou Loos

Slavný fotbalista exceluje nejen s míčem, ale také jako módní ikona. S bývalou zpěvačkou a aspirující návrhářkou Victorií tvoří šťastnou rodinu. Vychovávají tři syny. Přesto v před sedmi lety pár prožil dost velkou krizi. David se zapletl s asistentkou. Přísně tajný románek odhalila britská média. Zveřejnila SMS zprávy, které si Beckham s milenkou posílal. „Víš, že tvůj jazyk byl všude? Ještě nikdy jsem to neměla tak rychle,“ rozplývala se sekretářka Rebecca. Hrdá Victorie nehnula ani brvou. Rozhodla se rodinu chránit, myslet na děti. Davidovi dala chladnokrevností lekci, jak plnit v dobrém i ve zlém manželský slib. „Nepřipustím, aby mi ta děvka zničila manželství!“ prohlásila tehdy. A poté se jim narodil třetí syn...

Brad Pitt (44 ) chtěl rodinu

Brad Pitt vyměnil Jennifer Aniston za Angelinu Jolie.
Autor: AFP

V roli podvedené: manželka Jennifer Aniston

S kým zhřešil: s herečkou Angelinou Jolie

Pět let byl ženatý s Jennifer Aniston. Velká láska, kterou znal celý svět. Idol žen a dívka ze sitcomu. Miláčci národa. Pak Brad začal natáčet film Pan a paní Smithovi s Angelinou Jolie. Přeskočila jiskra a románek byl na světě. Zatímco chladná Jennifer chtěla budovat kariéru, živočišná a emocí plná Angelina toužila po velké rodině. A o té snil i Pitt … S Aniston se krátce po premiéře akčního trháku rozvedl. Konec perfektního páru a začátek dalšího. Jennifer Bradovi nikdy neodpustila a Angelině nemůže přijít na jméno. Začala cvičit jógu, hledat sama sebe. Pana Božského zatím nepotkala. Brad a Jolie spolu vychovávají šest dětí, z toho tři vlastní. Zatím se nevzali a média už nějakou dobu spekulují o jejich krizi, dokonce o rozchodu. Ale oni vždycky nějakou akcí tato podezření vyvrátí.

Woody Allen (74) učinil dceru manželkou

Woody Allen a jeho manželka a zároveň adoptivní dcera Soon-Yi
Autor: ČTK/AP

V roli podvedené: manželka Mia Farrow

S kým zhřešil: s adoptivní dcerou Soon-Yi

Legendární hollywoodský režisér. Slavný podivín, který má fobii téměř ze všeho. Z žen ale evidentně ne. Jeho nesmělost a roztržitost dokáží zafungovat. „Můj milostný život nestojí za nic. Naposled jsem byl v ženský, když jsem navštívil sochu Svobody,“ prohlásil kdysi. Dělal si, jak to umí, legraci . Výstřední Allen si sex rozhodně neodpírá. Včetně milování s Soon-Yi - dívkou, kterou si vzal za vlastní s exmanželkou, herečkou Miou Farrow. Mia jeho pozdější incest odnesla těžkým šokem a Allen si adoptovanou (nyní devětatřicetiletou) dceru vzal. Trochu zvláštní manželský pár. Pro mnohé odsouzení hodný počin. Allen si doslova vychoval manželku. A i s ní, stejně jako s Farrow, adoptoval další děti.

Autor: amp, frč