Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlatokopky: Proč krásné ženy milují bohaté muže? Vzrušují je sexy mozky, nebo peníze?

13. února 2018 | 06:00

Někdo potřebuje velké vzplanutí, vášeň, tělesnou přitažlivost, aby mohl navázat intimní vztah, někomu stačí jen to, že má vyhlédnutý partner dost peněz. Moc a peníze mají své specifické kouzlo. Být zajištěna a nemuset obracet každou korunu? Leckomu to zní dobře, záleží na tom, jaké jsou vaše priority!

Zlatokopka je výraz, který je velice nelichotivý. Žádná žena o takové označení nestojí. Když se do někoho zakoukáte a jste v pubertě, neřešíte hmotné statky, nejdůležitější je, že je krásný a hraje v kapele. Čím jsme starší, tím výš v žebříčku hodnot šplhá potřeba mít partnera, který vydělává. Některé ženy potřebují, aby jejich partner vydělával opravdu hodně.

Mnoho žen by rádo mělo bohatého muže, ale upřednostňují lásku k člověku před láskou k penězům. Při představě intimního poměru s někým, kdo je starší než váš dědeček, se člověk nemusí cítit úplně dobře. Ženy, které žijí s někým o desítky let starším, musí často odvracet různé narážky, a tak například tvrdí, že milují partnerův sexy mozek nebo jedinečný smysl pro humor. Mimochodem – v této roli se stále častěji objevují i muži. Zlatokopů stále přibývá.

Ať už je verze mužská či ženská, je to jedno. Je mezi takovými partnery láska, vášeň, nebo se ten chudší snaží ze vztahu profitovat, a to finančně nebo třeba tím, že se zviditelní? V naší galerii najdete ty nejznámější tváře, o kterých se tvrdí, že mají právě takový vztah.