Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 herců, s nimiž se nedá spolupracovat

2. ledna 2018 | 06:00

Celebrity jsou velmi dobře placené a vydělávají mnohem více peněz, než si dokážeme představit. Často ale berou svou slávu jako samozřejmost a zapomínají se k okolí chovat slušně. Stěžují si na ně zejména kolegové a spolupráci s nimi se snaží co možná nejvíce vyhýbat. Kdo je svými manýry proslulý?

Russell Crowe (53)
Rodák z Nového Zélandu vyhrožuje nejen svému personálu, ale i kolegům z branže. Často se pere a uráží lidi na sociálních sítích. Jednou dokonce po telefonu vyhrožoval filmovému producentovi, že ho zabije.

Christian Bale (43)
Představitel Batmana je další talentovaný herec, který svou práci bere velmi vážně. Je – stejně jako Edward Norton – příliš velký puntičkář a vedle toho je i dost náladový. Na filmovém plátně bývá rozhodně okouzlující, ale je dřina s ním spolupracovat.

Podívejte se, jak se celebrity dokázaly proměnit kvůli roli:

Video se připravuje ...
Takhle se změnili kvůli svým filmovým postavám • VIDEO: archiv

Mike Myers (54)
Každý, kdo někdy pracoval s Mikem Myersem, ví, že vyjít s ním není jednoduché. Herec má výbušnou povahu a často se chová jako utržený ze řetězu. Jeho střídání nálad je pověstné. Režisérka Waynova světa, ve kterém Myers hrál, dokonce najala osobní asistentku, která stála mezi ní a Mikem, aby se s ním během natáčení nemusela bavit.

Gwyneth Paltrow (45)
S americkou herečkou Gwyneth Paltrow prakticky nelze dlouhodobě spolupracovat. Zaměstnává lidi nesmyslnými požadavky a vzteká se, pokud nedostane přesně to, co chce. Jednou dokonce požadovala, aby personál filmového štábu otřel kapky ve sprše, aby do ní mohla vlézt.

Katherine Heigl (38)

Herečka je známá tím, že veřejně kritizuje lidi, s nimiž pracuje, a má na ně směšné požadavky. Oba tyto faktory byly hlavními důvody, proč musela opustit známý televizní seriál Chirurgové.

Edward Norton (48)
Edward Norton svou práci bere velmi vážně. Je sice velmi profesionální, ale na druhou stranu až příliš upjatý. Má tendenci všechny neustále kontrolovat a napomínat, aby vše klapalo podle předepsaného plánu.

Steven Seagal (65)
Akční herec Steven Seagal je údajně patologický lhář. Vymýšlí si historky o svém soukromém životě a fabuluje prakticky o všem, co vypustí z úst. Nikdo s ním nechce spolupracovat, protože se mu nedá věřit ani nos mezi očima.

Autor: Karolína Havlíková