Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obrovský výstřih Heidi Klum: Co ukáže příště?

25. února 2013 | 14:00

Pozvánku na Oscary sice nedostala, přesto bylo modelky Heidi Klum (39) o nědělní noci všude plno. A plný byl i neuvěřitelně hluboký výstřih, se kterým vyrazila na oscarovou party u Eltona Johna.

Abyste rozuměli - tahle party je druhou nejdůležitější akcí daného večera. Na koho se nedostalo při rozesílání pozvánek na Oscary, může předávání zlatých sošek sledovat právě tady.

Zpěvák Elton John a jeho manžel David Furnish pořádají večírek každoročně. Jde o charitativní akci v rámci boje proti AIDS, o příležitost ukázat se fotografům i o jakousi "pyžamovou party u telky".

Pyžamo tu tedy rozhodně nikdo neobléká. V případě Heidi Klum by to ale možná byl lepší nápad. Róba, kterou podle jejích vlastních slov došívaly pařížské švadleny na poslední chvíli, byla sice naprosto úchvatná, ale měla jednu malinkatou chybu...

Ceny MTV Europe 2012.
Autor: profimedia.cz

Vlastně zrovna malinkatá nebyla. Obří dekolt, který Heidi hrdě předváděla, dával tušit, že švadleny opravdu nestíhaly, a proto se rozhodly kus šatů prostě vynechat. Z modelčiných sexy vnad jsme toho proto viděli ještě víc, než je běžné.

A to i přesto, že se bývalá paní Sealová v odhalování kůže poslední dobou vcelku vyžívá. Její bílé šaty s rozparkem ze Zlatých glóbů nebo tyrkysový model Versace z loňských cen MTV Europe mluví za vše.

Autor: mab