Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Heidi Klum: Z rozvodu se léčí nezřízeným sexem s bodyguardem

10. ledna 2013 | 08:30

Sex, sex a zase sex! Německá topmodelka Heidi Klum (39) zřejmě našla způsob, jak překonat rozvod. Se svým "ochráncem" si užívá noci plné divokého milování.

"Někteří lidé v posteli pořád experimentují, zkoušejí stále nové věci. Jiní jsou spíše nudní. Pokud jste při milování divocí a nespoutaní, přenesete to i na toho druhého. Je dobré vědět, že se ve vás skrývá temperamentní ďáblík, který občas umí ukázat své růžky," prozradila Heidi v otevřeném rozhovoru pro časopis Marie Claire.

"Někdy je zkrátka dobré dělat věci, které nejsou tak úplně obvyklé," dodala. A je znát, že s dlouholetým rodinným strážcem jí to jde opravdu skvěle. S Martinem Kristenem (45) se údajně intimně sblížila v září loňského roku na rodinné dovolené na Sardinii.

Heidi Klum vyvrací spekulace, že by se svým osobním strážcem spala když byla ještě manželkou Seala
Autor: profimedia.cz
Svatební zvony ale Martin asi hned tak neuslyší. Heidi totiž tvrdí, že se kvůli svým čtyřem dětem zatím nehodlá na žádného muže vázat. Nechce se prý znovu spálit. "Ne, nemyslím si, že bych se chtěla znovu vdávat," řekla dokonce.

Bez muže si ale svůj život nedovede představit. "Nejsem typ ženy, která by uměla žít sama jen s dětmi. Potřebuju chlapa!," přiznala kdysi modelka, o které je známo, že má pro pořádné "chlapáky" slabost. Rozhodujícím kritériem je svalnatá postava a naditý rozkrok.

Právě to ji zaujalo i na už bývalém manželovi. "Zahlédla jsem muže, který vyšel z posilovny. Byl obrovský, zpocený, oblečený v elastických cyklistických kalhotách a ta super výbava, která se v nich rýsovala, se prostě nedala přehlédnout," upřímně popsala moment, kdy, a hlavně čím ji Seal (49) upoutal.

Zazvonil zvonec a velké lásky je konec. Heidi Klum a Seal už rozvod oznámili i oficiálně
Autor: Profimedia.cz
Jenže ani velký penis spokojené manželství nezaručí. A tak po sedmi letech idylického manželství přišel loni v lednu rozchod. Jejich odloučení však netrvalo dlouho a každý se objevil na veřejnosti s novým partnerem. V dubnu pak Heidi podala žádost o rozvod.

I o něm a svých pocitech z něj se v rozhovoru rozpovídala. Tvrdí, že všechny čtyři děti rozchod svých rodičů berou statečně. A my dodáváme: Co jim taky zbývá. "Lidé tvrdí, jak je rozvod zničující. Ale přála jsem si, aby se to stalo zrovna mé rodině? Ne! Ale všichni jsme zdraví a dál žijeme naše životy. Každý je svého štěstí strůjcem. Není to určitě to, co jsem chtěla. Není to nic, co by chtěl kdokoliv, ale není to ani skutečný problém," řekla modelka.