Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejhlubší výstřihy z Brit Awards: Kdo šel s kůží na trh?

22. února 2013 | 11:00

Spíš než o ceny se poslední dobou bojuje o to, kdo ukáže nejvíc kůže. Bylo tomu tak na Zlatých glóbech, na Grammy a nejnověji na předávání hudebních cen Brit Awards. Některým kráskám jsme tentokrát viděli až do žaludku...

Zatímco na amerických Grammy šlo hlavně o rafinovanost - totiž o to, kdo ukáže nejvíc, aniž by porušil dress code, - v Londýně do toho hvězdy šly naplno. A plné byly i jejich dekolty.

Ňadra dmoucí, ale i jiné odhalené části slavných těl ovládly červený koberec a vlastně i celý večer. Po loňském skandálu se vztyčeným prostředníčkem Adele to je slabá káva, ale máme tušení, že přítomní muži si letošní show užili o něco víc.

Ty nejodvážnější

Nejvíc ze svých křivek ukázaly francouzská Bond girl Berenice Marlohe (vlevo) a britská zpěvačka a patrně milovnice "véček" Jessie J. Pozadu nezůstala ani písničkářka Delilah, která sice zvolila šaty až ke krku -  zato však s pořádným prostřihem.

...
Autor: EPA

Puritánky

Ani tyhle dámy s holou kůží nešetřily, ale proti první trojici působí téměř stydlivě. Lana Del Rey i Gemma Arterton (v červeném), dopnuly knoflíčky, kam až to šlo, zatímco Jourdan Dunn dekolt cudně zakryla dlouhými vlasy. To sexy Rita Ora byla nahoře bez - naštěstí jen zezadu.

...
Autor: EPA

Skupinové odhalení

Bez odvahy nezůstaly ani dívčí skupiny. Britské trio Stooshe se pochlubilo smyslem pro módu i ňadry - a také vítězky X Factoru z roku 2011, drobečci Little Mix, ukázaly svoje "trumfy".

...
Autor: EPA

Autor: mab