Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prsa ven: Tohle je nový módní trend! Budou ho nosit celebrity?

25. ledna 2013 | 06:00

Módního návrháře Alexandra Vauthiera, obdivuje i nosí spousta hvězd. Například Kylie Minoque, Heidi Klum, nebo Rita Ora.  Nicméně zůstává velkou záhadou, zda-li je uvidíme v modelech, které představil tento týden na pařížském Fashion Weeku.

Spousta hvězd, když už si vezmou doopravdy odvážný model, nedá dopustit na oboustranné speciální lepicí pásky, aby jim náhodou nevykouklo něco, co by si nepřály.

Ale návrhář Alexander, tomu nechává naprosto volný průběh. Výstřih, nevýstřih, podle něj by se žena za své vnady neměla vůbec stydět!

Statečná modelka, která tento odvážný model v Paříži předváděla, se zřejmě vůbec nestyděla. V kamenném výrazu její tváře by jen těžko hledal nějakou emoci. Černé šaty zahalovaly snad všechno možné, jen prsa, jakoby mimochodem, nezakryly.

Téměř celá kolekce vycházela z sado-masochistického náhrdelníku kolem krku, na kterém byly přišity téměř všechny šaty. Některé modely byly velmi elegantní, jiné, pro běžné nošení poněkud extravagantní, až nenositelné.

Každopádně se těšíme, až se v podobných modelech začnou objevovat slavné tváře! My tipujeme, že první odvážnou by mohla být zpěvačka Lady Gaga, která je přímo proslavená svými šílenými outfity! A koho tipujete vy?

Lady Gaga překonala sama sebe. Nic tak divného jsme na ní snad ještě neviděli.
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema