Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Předávání Grammy: Večer bradavek i stylových duelů!

12. února 2013 | 12:00

Letošní Grammny měly něco navíc: velmi striktní dress code. Všem pozvaným organizátoři dopředu poslali e-mail, ve kterém je požádali, aby na ceremonii dorazili v oblečení, které neodhaluje, co nemá. Zejména pak prsa a pozadí. Celebrity si z toho ale nic nedělaly...

Odhalených ňader, odvážných prostřihů i rozparků jsme viděli opravdu hodně. Ještě víc nás ale zaujalo, kolik se na červeném koberci odehrálo módních soubojů. Takhle jsme je ohodnotili!

Karkulky

Rihanna vs. Natasha Bedingfield 1:0

Na dlouhé červené róby a ležérní účesy vsadily obě zpěvačky. O něco lépe to však zvládla Rihanna, která svou róbu doladila perfektním make-upem. Na podprsenku nicméně záměrně "zapomněla".

Na dlouhé červené róby vsadili zpěvačky Rihanna i Natasha Bedingfield. O něco lépe to zvládla Rihanna, která svcou róbu doladila skvělým make-upem. Na podprsenku ovšem záměrně "zapomněla"...
Autor: ČTK, EPA

Vystřihovánky

Kelly Rowland vs. Alicia Keys 1:1

Ani tohle pojetí dress codu není tak docela košer - ale je sexy. Zpěvačky Kelly Rowland a Alicia Keys se rozhodly ukázat své křivky v černých šatech s prostřihy. Oběma dáváme palec nahoru!

Tohle pojetí dress codu není tak docela košer - ale je sexy. Zpěvačky Kelly Rowland a Alicia Keys se rozhodly ukázat figuru v černých šatech s prostřihy. Oběma dáváme palec nahoru!
Autor: ČTK

Zelenáčky

Solange vs. Florence 1:0

Zajímavé v zelené zatoužily být zpěvačky Solange Knowles i Florence Welch. V tomhle duelu zvítězila Solange, která třpytivé šaty doplnila korálovými louboutinkami, nad Florence, jež si svým outfitem vysloužila přezdívku "Dinosauří žena".

ZZ v zelené zatoužily být zpěvačky Solange Knowles i Florence Welch. V tomhle souboji rozhodně zvítězila Solange, která třpytivé šaty doplnila korálovými louboutinkami, nad Florence, jež si svým outfitem vysloužila přezdívku "Dinosauří žena".
Autor: ČTK, Reuters

Modrásci

Frank Ocean vs. John Mayer 1:0

Oba písničkáři jsou v zámoří na vrcholu popularity. Módního vrcholu ale dosáhl spíš tmavomodrý Frank. Sametové sako Johna Mayera nás bavilo, nepadnoucí kalhoty a celková vizáž už méně.

Písničkáři Frank Ocean a John Mayer jsou v zámoří na vrcholu popularity. Módního vrcholu ale dosáhl spíš tmavomodrý Frank. Johnovo sametové sako nás, ale nepadnoucí kalhoty a špičaté boty už ne.
Autor: ČTK, EPA

Optičky

Ella Varner vs. Jordyn Blum 1:0

Optické klamy inspirovaly zpěvačku Elle Varner i producentku Jordyn Blum (na snímku s manželem Davem Grohlem). Oči nám přecházejí, ale zdá se nám, že z duelu lépe vyšla Elle.

Optické klamy inspirovaly zpěvačku Ella Varner i producentku Jordyn Blum (na snímku s manželem Davem Grohlem). Oči nám přecházejí, ale zdá se nám, že z duelu lépe vyšla Elle.
Autor: EPA

Autor: mab