Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tohle je vysněná holčička Beckhamových

18. dubna 2011 | 14:55

I když je bývalá členka skupiny Spice Girls teprve v šestém měsíci, na světě už je fotografie, jak bude "vymodlená" dcera vypadat. A už teď můžeme říci, že krásná bude určitě po mamince.

Jde sice jen o rekonstrukci přibližné podoby vytvořenou počítačem na základě podoby maminky Victorie Beckham a tatínka, slavného fotbalisty Davida Beckhama. Podle slov autora snímku, amerického forenzního umělce Joea Mullinse, by se její skutečná tvář příliš lišit neměla. Počítačové programy v dnešní době zkrátka dokáží zázraky.

Andílek s očima laně

Koho by nezajímalo, jak bude dcera jednoho z nejelegantnějších párů světa vypadat. Holčička, která se už za tři měsíce narodí, by samozřejmě měla mít z každého z rodičů něco. Vypadá to ale, že geny Victorie jsou o něco silnější. Krásu tedy malá Santa, o tomto jméně Victoria vážně uvažuje, zdědí po mamince. Po tatínkovi možná spíš obratnost a mrštnost.

Digitální podobizna prozrazuje, že "Mini" Posh má maminčiny rysy. Kulatý obličej se podobá tomu, který Victoria měla ještě v době, než začala trpět posedlostí po extrémně štíhlé postavě. Malý pršáček také jako by z obličeje módní ikony "vypadl". Teď  jen záleží na tom, zda vlásky bude mít malá princezna tmavé po mamince, nebo spíš světlé po otci.

Je to jako zázrak

Šestatřicetiletá Victoria po dceři toužila roky. A už to vypadalo, že její přání nebude vyslyšeno. Se svým manželem, fotbalistou Davidem Beckhamem, má tři syny. A zdálo se, že znovu už ani neotěhotní. Po měsících snažení se tak maminka Brooklyna (12), Romea (8) a Cruze (6) dokonce nechala slyšet, že už se vzdala svého snu, že bude mít holčičku. "Možná se nám ještě nějaké dítě narodí, ale jsem přesvědčená, že šance na to, že budu mít dceru, jsou poměrně mizivé," prohlásila.

Na začátku minulého roku se totiž neúspěšně snažila otěhotnět na dovolené v Karibiku. Po svém muži vyžadovala sex pětkrát denně. Bez úspěchu. Jediné, čeho docílila, byl úplně vysílený manžel. A lékaři měli jasno. Chyba je na její straně. Stačilo by prý jen trochu změnit jídelníček, nabrat váhu. To se ale Victorii, která na svoji štíhlou postavu dbá, nelíbilo. Přestala se tedy o početí snažit. A jak už to v takových případech bývá, do pár měsíců otěhotněla.

Autor: Lenka Chvostová, mivrk