Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tajemství vyzrazeno, Beckham čeká holčičku!

7. března 2011 | 11:57

Jestli ještě bude zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckham mlžit, že neví, jestli čeká kluka nebo holku, bude lhát. Její kamarádka Eva Longoria pro ni totiž připravuje párty a zadání znělo jasně - růžové balónky musí být všude.

Bývalá členka úspěšné dívčí skupiny devadesátých let Spice Girls Victoria Beckham (36) čeká s o rok mladším manželem, fotbalistou Davidem už čtvrté dítě. Zatím se jim narodili tři synové, Victoria by si tedy moc přála holčičku.

Ještě nedávno tvrdila, že neví pohlaví dítěte, ale že si myslí, že to bude zase kluk, protože má všude kolem sebe testosteron, což ji ovlivnilo. Přiznala ale zároveň, že kdyby se jí opravdu narodil znovu syn, zkusili by to s manželem popáté...

Teď to ale vypadá, že už zpěvačka ví, že čeká vytoužené děvčátko. Poprosila totiž svou kamarádku, herečku Evu Longorii, aby jí na červenec, kdy má na svět přijít další "Beckhamátko", připravila párty. A žádala, aby tam byly růžové balónky! To přece znamená, že čeká dívku, že? Kdyby to měl být chlapec, pravděpodobně by chtěla balónky modré. Eva teď tedy zařizuje oslavu narození Victoriina čtvrtého dítěte v losangelském hotelu Chateau Marmont.

Autor: mivr, Klena