Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Romeo Beckham (8) návrhářem: Suri si vybral za modelku

8. října 2010 | 12:17

Romeu Beckhamovi je teprve osm let a už plánuje velkou budoucnost. Ale místo toho, aby se viděl na hřišti kopat do mičudy jako jeho táta, plány vkládá do proražení ve světě módy. Teď rozjíždí vlastní kolekci slunečních brýlí. Navedla ho jeho matka, módou posedlá Victoria (36)?

„Romeo má oko pro módu po své matce,“ řekl blízký zdroj rodiny Beckham britským novinám Daily Mirror.

Doplňky budou předvádět slavné "modelky"

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls a manželka slavného fotbalisty Davida Beckhama Victoria popírá, že by synka k tomuto nápadu navedla. Romeo prostě radši než za hřiště chodí za mámou do ateliéru. Prý sám od sebe.

Victoria mu nápad stát se návrhářem dokonce rozmlouvala, ale chlapec byl neoblomný. Klučina už má dokonce vymyšleno, kdo bude jeho výrobky předvádět. Do vínku asi po mamince dostal nejen cit pro styling, ale i smysl pro byznys.

Brýle, jejichž obroučky budou zdobit iniciály malého autora, RB, totiž nebude propagovat nikdo jiný, než holčička známá po celém světě právě svým stylem oblékání - Suri Cruise (4), dcera herců Toma Cruise a Katie Holmes. Aby v tom nebyla sama, pomůže jí další z Romeových slavných kamarádek - Leni (6), dcera modelky Heidi Klum a zpěváka Seala.

Autor: INT, mivr, lenak