Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Beckham řeší problém, nemůže sehnat kočárek

7. dubna 2011 | 18:06

Nejdřív nemohla vymyslet vhodné jméno, teď zas šestatřicetiletá zpěvačka strávila celý víkend sháněním kočárku pro svou vytouženou nenarozenou dceru. Nakonec vysněný kočárek stejně nesehnala.

Výběru kočárku věnovala Victoria se svým manželem Davidem Beckhamem spoustu času. Dítě módní ikony se přece musí vozit v kočárku, který splňuje všechny hvězdné požadavky. A to jak po stránce funkční, tak i designové.

A v tom je právě ten problém. Bývalá zpěvačka si totiž vybrala kočárek značky iCandy Apple v ceně přibližně třinácti set liber, v přepočtu tedy něco okolo šestatřiceti tisíc korun. Ten je v prodeji téměř všude. Tvrdohlavá hvězda však trvá na vínové barvě. Tu však vůbec není lehké sehnat. A Victoria se o tom přesvědčila na vlastní kůži.

Neúspěšné nákupy v utajení

"V sobotu se inkognito vypravila do centra Los Angeles s velkým kloboukem a brýlemi proti slunci do největších obchodních domů a obchodů s dětským zbožím. Všechno jen proto, aby sehnala svůj vysněný kočárek," prozradil britskému deníku Daily Mail informovaný zdroj ze zpěvaččina okolí. Výsledkem byly jen rozkošné šatičky, které pro nenarozenou dcerku pořídila.

"Když nebyla úspěšná ve městě, strávila hodiny na internetu. Zkusila i různé aukční servery, jen aby ten kočárek našla. Zbytečně. Byla z toho pěkně rozladěná a naštvaná. David strávil celý večer jejím konejšením a hledáním nějaké alternativy. Victoria ale trvá na vínovém kočárku iCandy."

Holčičí jména dostali psi

Na bývalou členku kdysi populární skupiny Spice Girls se tak v poslední době hrne jeden problém za druhým. Když už se jí vyplnil její sen a po třech synech snad konečně čeká holčičku, musí manželka slavného fotbalisty neustále řešit nějaké problémy.

Nedávno to byl výběr dívčího jména. Ta, která plánovala při předešlých těhotenstvích, totiž vždy po narození chlapce dala svým psům. Po zahradě jí tak pobíhá buldog Coca a jorkšír Twiggy. Tentokrát by to snad mohla vyhrát Luna. Tohle slovo totiž Victoria miluje. Doufejme jen, že nepodlehne tlaku synů, jejichž posedlost kanadskou popovou hvězdou dosáhla vrcholu. Maminku přemlouvají, ať sestřičku pojmenuje Justine Bieber.