Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Beckham už má jméno pro dceru: Bude to Santa!

11. dubna 2011 | 12:34

Manželka slavného fotbalisty Davida Beckhama, Victoria (36) už má vybrané jméno pro svou dceru. Bude se jmenovat Santa. David z tradičního španělského jména zrovna nadšený není. Podle lidí z blízkého okolí páru se ale nakonec Victorii stejně podvolí.

Beckham není z vybraného jména nadšený proto, že si ihned každý domyslí spojení Santa Claus nebo Santa Monica, což bylo původně inspirací pro Victorii.

Zdroj blízký páru tvrdí, že chce Victoria něco jedinečného. Jenže na jménu Santa není nic moc objevného, rozhodně nepatří k typickým americkým jménům, natož holčičím. Třeba si to ale umíněná Beckham ještě rozmyslí a pojmenuje dceru třeba Rose.

"David dává přednost něčemu tradičnímu, ale bude pravděpodobně souhlasit s tím, co si vybere Victoria," dodává zdroj.

Victoria už vybrala jméno pro dceru, Davidovi se však jméno Santa nezamlouvá
Autor: Profimedia.cz

Victoria je i na začátku šestého měsíce těhotenství vzornou matkou a manželkou. Svého manžela spolu se syny doprovází na každý fotbalový zápas. Nejinak tomu bylo i naposledy, kdy se se syny objevila zahalená v černém svatru a s vysokými podpatky. Na to, že je Victoria už v pokročilém měsíci těhotenství, její rostoucí bříško stále není vidět. Nahrává tomu i fakt, že si bříško neustále maskuje.

Autor: gam