Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

To je hokej! Kovandová strávila noc s Jágrem, přítel ji zahrnuje romantikou

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
27. července 2016 | 06:00

Česká Miss World 2013 se více než svým titulem zapsala do povědomí veřejnosti aférkou s idolem všech žen i mužů – Jaromírem Jágrem. Její přespání v jeho tajném bytě v Praze se přetřásalo dlouhou dobu. Lucie v tu dobu chodila pět let s přítelem a kupodivu vztah ustáli.

„Mezi mnou a přítelem je všechno v pořádku,“ reagovala Lucie na otázku ohledně kauzy s Jaromírem a jejího vztahu s přítelem. Jarda Jágr je právě teď čerstvě zamilovaný a na tuhle historku už se v podstatě zapomnělo. Miss nikdy nezastírala, že jí tato kauza pomohla se proslavit – a možná jí to pomohlo i k pracovním příležitostem. Toto léto jsme ji zastihli, když se s kamarádkou Anetou Vignerovou proháněla v Praze na šlapadlech. 

Právě teď si užívá s přítelem v Chorvatsku. To je takové oblíbené místo nás Čechů. „Teď pojedu do Chorvatska teprve potřetí v životě. Není to žádné pravidlo, být to na mně, tak jsem každé léto někde jinde,“ smála se Lucie. Na dovolené nehodlá řešit žádné diety ani přemíru konzumace alkoholu. „Jedu si tam odpočinout, užít si a vypnout.“ 

VŠE O JÁGROVI A JEHO ŽENÁCH ČTĚTE ZDE >>>

Video se připravuje ...