Chtěli jsme po Zdeňkovi, aby nám poodkryl pokličku, pod kterou se pečou nové díly Ano, šéfe!. „To, co bude v nových dílech, vám neřekne nikdo na světě, protože se to vyvíjí za pochodu a nikdo netuší, co se stane,“ řekl nám Pohlreich. Výběrem restaurací, ve kterých se bude natáčet, se zabývá produkce, takže Pohlreich do toho nijak nezasahuje.
Jeho pořad už běží několik let a během té doby se tvář české gastronomie trošičku změnila, on si za to ale kredit nepřipisuje. „Nechtěl bych si přičítat nějaké zásluhy, ale jsem přesvědčený o tom, že se české restaurace za posledních pět let hrozně zlepšily. Vše je to propojeno. Lidé se více zajímají o to, co jedí, a mají na to víc peněz. Máme velkou spoustu talentovaných kluků a dorůstají další generace, a to nejen kuchařů, ale i klientely.“