Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak zdůraznit malá prsa? Pomohou push-up podprsenky!

Video se připravuje ...
Jak zdůraznit malá prsa? Pomohou push-up podprsenky!
VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ
20. května 2018 | 06:00

I malá prsa mohou být vidět. Toho se dá snadno docílit díky push-up podprsenkám. Jak takovou podprsenku vybrat a jaké jsou momentální nabídky obchodů?

Ženy s malými ňadry často mívají malé sebevědomí a svá prsa ukazovat nechtějí. To je ovšem chyba, malá prsa mají obrovskou výhodu. Nevypadají lacině ve velkém výstřihu a jejich majitelku netrápí zdaleka tak často bolesti zad.

S tím souvisí i větší možnost výběru spodního prádla. Taková žena se nemusí soustředit třeba na to, aby ramínka od její podprsenky byla širší, a může nosit i trendy nevyztužené braletky. Stejně tak takovým ňadrům sluší zdobení v dekoltu i na ramínkách.

Pokud chcete svá menší prsa zdůraznit, budou pro vás nejvhodnější push-up podprsenky. Správnou velikost poznáte díky tomu, že když si ramínka zkrátíte, prsa by se vám měla zvednout a měla by zaplnit košíček. Pokud se tak nestane, máte špatnou velikost. Další rady přímo od expertky na dámské poprsí Heleny Konarovské se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
Jak zdůraznit malá prsa? Pomohou push-up podprsenky! • VIDEO: Petr Cífka/ BPŽ

Zapojte se do Podprsenkové revoluce. Ve dnech 8. až 10. 6. jsme pro vás připravily skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od Yves Rocher. Prozatím si můžete tu pravou push-up podprsenku vybrat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...