Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Jak si vybrat sportovní podprsenku: Na jógu se hodí jiná než na běh

Video se připravuje ...
Sportovní podprsenka: Roli hrají především materiály
VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ
12. května 2018 | 06:00

Ráda sportujete? Výběr sportovní podprsenky by pro vás měl být tedy stejně důležitý jako výběr té na běžné nošení. A nezáleží na tom, jestli děláte jógu, běh nebo třeba chodíte do fitness. Při jejím nákupu se rozhodně nebojte se v obchodě poradit s odborníkem.

Ženy by si měly sportovní podprsenku koupit zejména kvůli tomu, aby se cítily komfortně a neměly žádné omezení při pohybu, ať už preferují jakýkoliv. Na různé sporty se hodí různé podprsenky. Existují takové, které jsou určené na cyklistické sporty, ale i ty na běh nebo do fitka.

Při výběru sportovní podprsenky byste si měla dávat pozor hlavně na volbu správné velikosti. Podprsenka by neměla nikde škrtit a měla by být příjemná na tělo. Ženy s větším poprsím by si navíc měly vybírat podprsenku se silnějšími ramínky.

Trendy jsou letos všechny výrazné barvy, zejména výrazná růžová, oranžová a zelená. Nosí se také základní bílá, šedá a černá. Největší novinky se však objevily v materiálech, a to jsou například kulové vlákno, které v horkých dnech chladí, nebo mešové vlákno, které na těle téměř neucítíte.

 Podívejte se na video o sportovních podprsenkách:

Video se připravuje ...
Sportovní podprsenka: Roli hrají především materiály • VIDEO: Adam Balažovič/ BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...