Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Zlozvyky, které vedou k povislým prsům. Máte je také?

  • ...
    8. května 2018 | 06:00

    Krásný dekolt, pokud možno celý život, si přejí snad všechny ženy. Jak ale docílit toho, abychom měly poprsí co nejdéle pevné a přitažlivé? Možná bude stačit, když odbouráme některé svoje zlozvyky.

  • Časté diety

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Diety drží hodně žen. Když zhubnou, nebo naopak přiberou dvě tři kila, na jejich ňadra to zřejmě žádný negativní vliv mít nebude. Daleko horší je ovšem neustálé kolísání hmotnosti
    v řádech i desítek kilogramů. V takovém případě se to už na pevnosti poprsí projeví. Nejhorší je známý jo-jo efekt. Pokaždé, když hodně zhubnete anebo přiberete, se prsní tkáň natáhne jako z gumy a postupně tak ztrácí pružnost. Nepružná tkáň pak způsobí, že prsy začnou vadnout.

  • Špatná podprsenka

    U správné podprsenky byste si na zádech měla být schopna pod zapínání strčit dva prsty
    Autor: Shutterstock.com

    Když podprsenka nesedí, je to nejen nehezké, ale má to i zdravotní následky. Trpí naše záda
    a páteř a dochází k jejím různým deformacím či bolestem. Špatná podprsenka dále může přetěžovat ramena, nevhodná velikost košíčků způsobuje odřeniny, kostice zase otlaky a podobně. Z hlediska pevnosti prsů je podstatné, aby byla podprsenka pro ně dobrou oporou. Když poskakují nahoru a dolů, a je jedno, jestli sedíte v restauraci nebo posilujete v tělocvičně, jejich pevnost se ztrácí.

  • Cigarety

    Přestat s kouřením může být snadnější, když víte, jak na to
    Autor: Shutterstock.com

    Kouření ničí nejen plíce a zdraví komplexně, ale urychluje i uvadání poprsí. Vzhledem k tomu, že kouř z cigaret snižuje množství kyslíku, který nám proniká do kůže, i jeho malá koncentrace pleť oslabuje a způsobuje její předčasné stárnutí. Dále si zplodinami při kouření ničíme elastin (bílkovinnou látku, která má schopnost pronikat do pokožky a podílí se na zlepšení jejího celkového vzhledu), pleť ztrácí pevnost, svěžest a pružnost a prsy jsou pak i rychleji povislé.

  • Příliš mnoho sportu

    Velká prsa mohou být při sportování problém
    Autor: Shutterstock.com

    Odborníci tvrdí, že příliš intenzivní cvičení, zejména takové, při kterém se hodně poskakuje a prsa tedy „lítají” nahoru a dolů (a mezi takové pohybové aktivity patří prý i běh a aerobik), snižuje tvorbu kolagenu. Ten ovlivňuje pevnost
    a pružnost pokožky i ňader. Proto doporučují při sportování opravdu investovat do kvalitní, pevné podprsenky, která bude dobrou oporou, ale zároveň nebude prsy tlačit.

  • Opalování nahoře bez

    Autor: Shutterstock

    Opalování bez podprsenky má v oblibě mnoho žen. Má to ale svá zdravotní rizika a vliv na rychlejší stárnutí prsů. Obzvlášť když nepoužíváte dostatečně ochrannou opalovací kosmetiku. Jednak hrozí spálení a zvyšuje se riziko rakoviny kůže, ale také se rychle množí vrásky. Pokožka předčasně stárne, ztrácí pružnost a prsy ochabnou.

  • Málo cvičíte

    Špatná podprsenka
    Autor: Shutterstock.com

    I když prsy samy o sobě neobsahují žádné svaly, tak na svalové tkáni drží. Pokud pravidelně necvičíte, tkáň  bude ochabovat, a tudíž i ňadra budou poklesávat čím dál tím níž. Kromě klasických cviků si jděte třeba zaplavat, tím si tyto svaly zpevníte. 

Autor: sia
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...