Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Módní nebe i peklo: Jak se oblékly celebrity na nejstylovější festival světa

23. dubna 2018 | 12:30

Jako každý rok se i letos v Kalifornii konal slavný festival Coachela. Celebrity se na něj jak se patří vyfikly, ale ne všichni dokázali své outfity vyladit na jedničku. Komu to slušelo a kdo to naopak nevychytal?

Nejstylovější hudební festival roku je opět za námi a celebrity opět předvedly zářivé outfity. Tento hudební festival není jen o hudbě, ale právě i o módě. Celebrity se na něm zkrátka chtějí předvést a někdy vymýšlí opravdu zvláštní kreace.

Důkazem je třeba modelka Amber Rose, jejíž outfity jsou naprosto nepochopitelné. Její silonový obleček představuje asi nejhrozivější outfit celého festivalu.

Zklamala i jinak vždy upravená Kourtney Kardashian. Co chtěla svým neupraveným vzhelem říct nikdo neví. Samozřejmě zde bylo k vidění i mnoho pěkných modelů. Kdo se předvedl byla třeba Paris Hilton. Její nádherné bohémské šaty s květinovým věncem nešlo přehlédnout. 

Samozřejmě nebyla sama, kdo vypadal perfektně. Skvěle se oblékly třebe sestry Gigi a Bella Hadid nebo Olivia Culpo. Na všechny outfity se můžete podívat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová