Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tenisky jdou ke všemu! Inspirujte se, jak je nosit

Video se připravuje ...
VIDEO: Karel Dlabač
24. března 2018 | 06:00

I žena, která miluje lodičky, si od podpatků jednou ráda odpočine a raději nazuje tenisky. Tuto obuv má v botníku snad každá žena a my vám ukážeme, že se hodí opravdu ke všemu.

Tenisky se nosí po celý rok. Plátěné na teplejší dny a kožené do chladna. Hodí se jak ke kalhotám, tak k sukním a šatům. Skvěle vypadají s koženou bundou, trenčkotem i se zimním kabátem.

Univerzální volbou jsou minimalistické bílé tenisky, ty se hodí ke všemu, stejně jako černý nebo černobílý model. Můžete se však i odvázat. Prodávají se i velmi barevné tenisky, které budou vašemu outfitu doslova vévodit. Dávejte si však pozor na kombinace. Plátěné tenisky se hodí doslova ke všemu, ale mohutnější modely noste raději jen ke kalhotám.

4878351:gallery:true:true

Pokud to počasí dovolí, vezměte si k teniskám nohavice sahající nad kotníky, které tím odhalíte. Možná se to nezdá, ale i takováto drobnost outfit úplně změní. Pokud vám to nestačí, vezměte pod tenisky ještě zajímavé ponožky třeba s obrázky nebo síťované.

Ženy, které musí do zaměstnání nosit podpatky, ale nechtějí se vzdát svého pohodlí alespoň na cestě do práce, si mohou vzít tenisky klidně k obleku. Lodičky si zkrátka nechte v práci a ráno se přezujte. Tenisky k obleku nemusíte nosit jen do práce, ale i na volný čas, jen vyměňte elegantní halenku za obyčejné tričko.

4878362:gallery:true:trueStejně tak se tenisky hodí i k sáčku nebo k LBD (malým černým šatům). Pokud chcete něco jiného, naučte se různé způsoby vázání tkaniček nebo tkaničky rovnou vyměňte, třeba za jinou barvu. Již nějakou dobu je také trendy mít místo tkaniček stuhy a takto se tenisky i prodávají.

Na další outfity se můžete podívat v naší fotogalerii:

Podívejte se, jak se vyvíjela podoba tenisek v půběhu let:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Glamour Magazine/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová