Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mules: S čím nosit módní boty bez paty? A proč je letos musíte mít?

Fotografie
2. června 2018 | 06:00

Boty s odhalenou patou se nazývají mules, neboli nazouváky. Jsou prudce módní a také pohodlné. Jaké se prodávají a jak je kombinovat k dokonalosti?

Nazouváky se dají nosit snad s čímkoliv. Vezměte je ke kalhotám, sukním i k šatům. Hodí se jak na letní dny ke kraťasům, tak do kanceláře ke kalhotovému kostýmu. Vyberou si i zastánkyně podpatků, protože ne všechny nazouváky musí být ploché.

4988424:gallery:true:true

Své o tom ví i celebrity. Dakota Johnson z 50 odstínů šedi si nazouváky zamilovala nejen pro jejich pohodlnost. Moc dobře ví, že se s nimi dá vykouzlit parádní look.

Často ráda volí zdobné boty a doplňuje je o jednoduché kousky, stejně jako v tomto případě. Tyto nazouváky jsou od Dakotiny oblíbené značky Gucci. Krásné jsou ale i levnější varianty. Pěkné kousky zakoupíte například v obchodech Baťa za 1399 korun nebo v CCC za 499 korun.

4988415:gallery:true:true

Pokud nemáte ráda zdobné boty, určitě si své oblíbence najdete v prostších kouscích. I s nimi se dají totiž vytvořit parádní outfity. Za vyzkoušení stojí i nazouváky s chlupem. Takový kousek je však vhodnější do chladnějších dnů, takže se mules nemusíte vzdát ani na podzim.

4988413:gallery:true:true

Na další outfity se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová