Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ledvinka je zase IN! Jak ji nosit, abyste nevypadala jako z 90. let?

Fotografie
28. dubna 2018 | 06:00

Každý módní trend jednou zažije svůj comeback. Ledvinka se znovu objevila již minulý rok a nosí se stále. Jak tento hit z devadesátých let nosit v moderní podobě? Inspirujte se v našem výběru.

V první řadě je dobré vědět, jak opravdu nevypadat jako obrázek vystřižený z devadesátých let. Na starou ledvinku, kterou jste zdědila a kterou máte desetiletí uloženou ve skříni, nebo na její sportovní verzi raději hned zapomeňte.

Klíčové je pořídit si moderní kousek, nejlépe z kůže či koženky. Takové vypadají nejlépe. Ledvinky se nosí nejčastěji v neutrálních barvách, jako jsou černá, bílá a hnědá, jestliže jste milovnicí barev, ani na vás se nezapomnělo, červená ledvinka sklízí největší úspěch.

Nosit ji můžete klasickým způsobem kolem boků nebo pasu. Pokud je popruh ledvinky delší, můžete si ho obmotat kolem sebe dvakrát, a udělat tak s ledvinkou zase úplně jiný dojem.

Jak ledvinku nosit, si prohlédněte ve fotogalerii:

Ledvinku přepásejte přes košili, svetr nebo klidně přes sako a kabát. Nosit se dá i místo pásku u kalhot. Pokud vás tento styl nošení omrzí (o čemž pochybujeme), tak se dá využít i jako crossbody kabelka, jak můžete vidět na obrázku.

4938641:gallery:true:true

Ledvinku nosí i celebrity, třeba herečka Anne Hathaway na ni nedá dopustit. Ví totiž, že jde nejen o stylový, ale i praktický kousek. Umožní vám volnost rukou, když to zrovna potřebujete a když se vám nechce tahat batoh.

4938657:gallery:true:true

Autor: Markéta Tošnarová