Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Metalické šaty: Na vánoční večírek, ke stromečku i na Silvestra!

11. prosince 2016 | 06:00

V čem jiném vyrazit na vánoční večírek než v metalických šatech, ve kterých budete nepřehlédnutelná? Navíc se nemusíte bát, že je neunosíte, protože ke štědrovečerní tabuli i na oslavy konce roku jsou taky jako dělané!

Zlato, stříbro, flitry, zkrátka všechno, co se blýská a třpytí, je teď v sezoně večírků absolutním hitem. Když se v metalických šatech objevíte na vánočním nebo silvestrovském večírku, zaručeně vás nikdo nepřehlédne. Jen si dejte pozor na kombinování s doplňky. Stačí malá chyba a z rafinovaného modelu se může stát laciný obleček.

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Jaké módní kousky právě teď najdete v obchodech? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Blýskavým materiálům sluší kombinace s černou klasikou, nadčasovou šedou i nude odstínem. Když obléknete třpytivé šaty, rozhodně nemusíte shánět také metalické boty, kabelku a co nejblýskavější šperky. Naopak! Raději doplňte šaty o jednodušší kousky, aby dominantou celého outfitu byly právě ony. V případě, že by pro vás zářivé šaty byly příliš, udělejte to obráceně. Vsaďte na klasické černé pouzdrovky a doplňte je metalickými detaily. I v takovém modelu můžete být královna.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!