Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Andrea Kerestešová kašle na počasí a nosí jarní šaty!

30. dubna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! V sychravém počasí nás nejvíce potěšila Andrea Kerestešová, která oblékla jarní květinové šaty.

Krásná Andrea Kerestešová se nevlídného počasí nezalekla a na premiéru nového českého filmu dorazila v jarních šatech značky Sophistic by Veronika, které jsou poseté drobnými kvítky. Díky stylovým a nápadným šatům byla nepřehlédnutelná a po boku svého partnera přímo zářila.

Pokud i vy toužíte po šatech s potiskem květin, který je v aktuální sezoně velkým hitem, nemusíte se jich bát. Když máte nějaké to kilo navíc, volte drobnější kvítka. Ty opravdu velké květiny sluší jen superštíhlým ženám.

Buďte jako Andrea Kerestešová

Na jaře je nutné přes šaty přehodit bundičku. Nebojte se zdánlivě romantické šaty kombinovat s drsnějším denimem nebo kůží. Andrea zvolila nadčasovou džínovou bundičku ve zkráceném střihu, která s potiskem květin příjemně koresponduje. Červené lodičky zase sladila s rudou rtěnkou a dokonalý model byl na světě!

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 1969 Kč, bunda: New Yorker, 999 Kč, lodičky: Deichmann, 599 Kč, kabelka: Deichmann, 399 Kč a rtěnka: Sleek, 179 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních hvězd!