Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Květinové šaty podle Jany Bernáškové

25. srpna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Tentokrát nás nadchly květované šaty české herečky Jany Bernáškové.

Herečka Jana Bernášková dorazila na premiéru nového filmu Strašidla v elegantních šatech s květinami, které jí padly jako ulité. Herečka nedělá výrazné módní přešlapy a do společnosti se vždy obléká maximálně elegantně. Ani tentokrát tomu nebylo jinak.

K nápadným květovaným šatům naprosto vhodně obula jednoduché temně modré lodičky se špičatou špičkou a další doplňky tentokrát nechala doma. V záplavě květin by se šperky ztratily. Nápadný vzor je navíc tak dominantní, že už opravdu není potřeba k outfitu něco přidávat. Tedy samozřejmě kromě rudé rtěnky, která Janě opravdu sluší.

Buďte jako Jana Bernášková

Jedny šaty s květinovým potiskem se vám ve skříni rozhodně neztratí. Květinový vzor je elegantní, nadčasový a sluší opravdu všem. V šatech pak můžete vyrazit do společnosti, na pracovní schůzku, ale klidně i na svatbu své kamarádky. Pokud máte kypřejší tvary, vsaďte raději na drobnější květiny. Ty velké mají tendenci přitahovat více pozornosti.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 1279 Kč, Orsay, 1299 Kč a TopShop, cca 500 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!