Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nesmrtelné pouzdrové šaty: Jaké budou slušet vaší postavě?

Video se připravuje ...
2. května 2016 | 06:00

Klasické pouzdrové šaty by ve svém šatníku měla mít každá žena, která se chce líbit. I pouzdrovky však podléhají trendům. Jaké frčí právě teď, to vám prozradíme ve videu!

Klasické černé pouzdrovky nikdy nevyjdou z módy a sluší úplně všem ženám bez ohledu na věk nebo typ postavy. Pokud se však chcete trochu víc odvázat nebo chcete předvést své křivky, je tu několik odvážnějších alternativ. Nepřehlédnutelná budete v červených šatech! Když provokativní barvu sladíte s tlumenými tóny, rozhodně se nemusíte bát, že bude váš outfit nevhodný třeba na pracovní schůzku.

I v případě pouzdrových šatů si můžete hrát se vzory. Štíhlým ženám perfektně padnou šaty s vodorovnými pruhy. Můžete si pořídit klidně i kratší a v létě ukázat opálené nohy. Na pohovor nebo do práce ale dodržujte vždy standardní délku zhruba 5 centimetrů nad kolena. Díky hře vzorů si můžete dokonce i vytvarovat postavu. Stačí vklouznout do šatů s rafinovanými půlkruhy, které chlapecké postavě vyčarují ženské křivky. A pokud už je máte, šikovný vzor vám je opticky dotvaruje.

Opravdu odvázat se můžete v pouzdrovkách zářivé neonové barvy nebo v koženém provedení těchto šatů. Myslete však na to, že nápadné šaty k vám budou nemilosrdné. Neschovají totiž žádný nedostatek, naopak na něj upozorní.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Sledujte i další módní videa a inspirativní články!

Za zapůjčení oblečení a bot děkujeme firmám Deichmann, Marks & Spencer, Reserved, Mohito, F&F, C&A.