Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slevy na oblečení stále rostou! Víme, kde najdete ty nejlevnější kousky

Víme, kde nakoupíte skvělé kousky za pár korun!
4. ledna 2016 | 06:00

Od našeho posledního průzkumu obchodů slevy ještě vzrostly a do výprodejových sekcí se přidalo mnohem více zboží. Ve většině obchodů je však stále ještě půlka sortimentu za původní cenu, takže na tu největší výprodejovou mánii si ještě musíme počkat. My vám ale poradíme, kde uspějete právě teď!

Zatímco ještě před pár dny nabízela většina obchodů slevy sahající až k 50 %, teď už nás lákají cedulemi s nápisem "slevy až 70 %". Ne všude však můžete očekávat spoustu oblečení za pár kaček. Mnohdy se právě ty nejlevnější kousky dají spočítat na prstech jedné ruky a často ještě bývají z předloňských kolekcí, takže se jedná o tak trochu prošlé zboží. My ale víme, kde si zaručeně vyberete!

Kam vyrazit?

Asi nejvíce zlevněného zboží jsem našla v obchodech H&M, Mango, F&F a Reserved. V H&M mě na první pohled zaujaly ležérní blejzry i elegantní saka, která se pohybovala od 200 do 500 korun, a také cigaretové kalhoty různých barev od 150 do 300 korun. Za 150 korun si tu pořídíte hravá letní tílka, která z módy určitě nevyjdou. Ani já jsem neodolala a pořídila jsem si za dvě stovky teplé šedé punčocháče s decentním zimním vzorem. Pokud i vy v zimě ráda nosíte šaty, skvělé punčocháče až s 50% slevou nakoupíte v Calzedonii.

Party šaty a overaly v Mangu
Autor: autorka

Ve zmiňovaném Mangu mě nejvíce zaujaly slavnostní šaty a overaly na párty i ples. Většina z nich byla černá a zdobená metalickými odlesky. Nejlevnější z šatů byste zde pořídila už za 500 korun. Za stejné ceny nakoupíte šaty i v Reserved, kde nabízejí spíše univerzálnější jednobarevné šaty. Rozhodně se nezapomeňte podívat na rukavice, které stojí okolo dvou stovek. Opět jsem neodolala a pořídila jsem si jedny kožené světle šedé, které mi perfektně ladí ke kabátu.

V F&F rozhodně uspějete, pokud sháníte svetr nebo kardigan. Jednobarevné hřejivé svetry stojí 200 korun, dlouhé pletené kardigany pak zhruba o 150 korun více. Hitem jsou však jednoduchá jednobarevná tílka, která se hodí jako barevný doplněk pod černou halenku nebo poslouží jako hřejivá košilka. A proč mě právě tato tílka tolik zaujala? Stojí totiž pouhých 54 korun!

Další tipy

Pokud potřebujete nové pyžamo nebo svůdnou košilku, rozhodně zajděte do Lindexu. Košilky s krajkou pořídíte už za dvě stovky a pyžamové komplety za 400 korun. Kromě toho si možná vyberete novou sukni v sekci od 250 korun nebo kalhoty či svetr v sekci od 350 korun.

Při svých nákupech byste neměla vynechat ani Camaieu, které jako jediné (z těch obchodů, které jsem navštívila) zlevnilo veškerý sortiment, který se v obchodě nachází.