Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejvíce sexy šaty roku 2015: Kdo měl největší rozparky a výstřihy?

  • 4. ledna 2016 | 06:00

    V roce 2015 se více než kdy jindy nosily ty nejodvážnější šaty. Nejvíce letos frčely průsvitné látky, rafinované průstřihy, hluboké výstřihy a vysoké rozparky. A někdy i všechno dohromady! Podívejte se na deset nejvíce sexy šatů roku.

  • Samantha Hoopes (24)

    Samantha Hoopes
    Autor: profimedia.cz
    Americká modelka Samantha Hoopes si letos nenechala ujít losangeleskou premiéru filmu Bez kalhot XXL. Svou naprosto bezchybnou postavu ukázala v průsvitných přiléhavých šatech, které odhalovaly nejen modelčin bujný hrudník, ale i gazelí nožky a část plochého bříška a vypracovaného zadečku. Sice je to opravdu odvážný model, ale Samantha si to může dovolit!
  • Jennifer Lopez (46)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Nejvíce si za poslední rok „nahé“ šaty oblíbila Jennifer Lopez. Ty nejodvážnější oblékla na hudební ceny Billboard 2015, kterým sice, co se týče získaných cen, vévodila Taylor Swift, ale skutečnou hvězdou červeného koberce se stala právě JLo. Ve svých šestačtyřiceti odhalila dokonale vypracované bříško, pevná ňadra i sexy zadeček.
  • Beyoncé (34)

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
    Pozadu nezůstala ani zpěvačka Beyoncé, která na Met Gala vystavila své křivky v róbě Givenchy poseté křišťály. V hodnocení její róby se přední odborníci rozcházejí. Podle některých vypadala zpěvačka jako ztělesnění bohyně, druzí zase tvrdí, že její model hraničil s nevkusem. Ať už je to tak či onak, byla zatraceně sexy!
  • Joanna Krupa (36)

    Joanna Krupa
    Autor: profimedia.cz
    Polská modelka Joanna Krupa oblékla na výroční párty stříbrné šaty, které v horní partii rafinovaně zakrývaly pouze modelčiny bradavky. A aby toho nebylo málo, nechyběl ani vysoký rozparek. Ten večer se Joanně žádný muž nedíval do očí, to je jisté!
  • Alessandra Ambrosio (34)

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
    Topmodelka Alessandra Ambrosio vypadá dokonale, i když jde na neoficiální párty, kterou pořádá jeden z jejích známých. Crop top, odhalená ramena, rozparek – to je skvělý příklad toho, že být sexy neznamená jen ukázat prsa! Rafinovaný model nás nadchl!
  • Emily Ratajkowski (24)

    Emily Ratajkowski
    Autor: profimedia.cz
    Modelka a herečka Emily Ratajkowski je spíše než pro svůj talent známá svým bujným poprsím, které velmi ráda vystavuje. V zelených minišatech se jí to povedlo na jedničku! Na MTV Movie Awards 2015 byla nepřehlédnutelná. Díky originálně řešenému vršku nepůsobily šaty ani trochu vulgárně.
  • Gigi Hadid (20)

    Gigi Hadid
    Autor: profimedia.cz
    Mladá modelka Gigi Hadid má perfektní postavu, kterou se rozhodně nemusí stydět ukazovat. Naopak! Na Vanity Fair Oscar Party oblékla rafinovanou černou róbu, která odhalovala přesně tolik, kolik bylo třeba.

Diskuse ke článku
.