Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Velké slevy na e-shopech! Šaty za 500 korun, kabáty do tisícovky

28. prosince 2015 | 06:00

Pokud máte nakupování ve stále ještě přeplněných obchodech plné zuby, ale nechcete si nechat ujít povánoční slevy, zasedněte na chvilku k počítači. Poradíme vám, na kterých e-shopech právě teď pořídíte ty nejlepší zimní kousky za skvělé ceny.

Pro milovnice nakupování bývají těmi nejlepšími (po)vánočními dárky výprodeje. Spoustu skvělých kousků, které nesmějí v našich šatnících chybět, nakoupíte za pár kaček. Kde nakupovat z tepla domova?

Jeden z nejoblíbenějších internetových obchodů Zoot.cz právě teď nabízí velkou povánoční akci na kabáty. Ty nakoupíte až s 50% slevou. Pořídit si tak můžete za 700 korun nadčasový trenčkot, který podle aktuálního počasí unosíte jak v zimě, tak i na jaře, nebo elegantní dlouhý vlněný kabát za tisícovku, ve kterém budete na nízké teploty dokonale připravená. O téměř polovinu je však zlevněn i ostatní sortiment. Levně pořídíte i podzimní a zimní boty, zimní doplňky nebo třeba kabelky a batohy. Atraktivní slevy si pro vás připravil i známý internetový obchod Bonprix, kde nás nejvíce zaujaly zlevněné topy a boty. 

Nakupovat on-line můžete i ve svých oblíbených kamenných obchodech. Například v Lindexu, Tchibu, Promodu, Espritu, Mangu i H&M. Objednané zboží si můžete vyzvednout v prodejně nebo si ho můžete nechat poslat na vámi zvolenou adresu. Všechny zmiňované obchody nabízejí jak v prodejnách, tak i na internetu slevy až 50 %. Podívejte se do naší fotogalerie na kousky, které jsme pro vás vybraly, a inspirujte se. 

Zoot.cz
Autor: archiv firem