Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Reportáž z obchodů: Ve slevách koupíte bundy za 500 i šperky za 50 korun!

Oblečení za pár korun je teď všude.
5. ledna 2015 | 06:00

Vánoční slevy na oblečení jsme pro vás zmapovali již během svátků. Teď vaše oblíbené obchody ještě "přitvrdily", protože právě odstartovaly novoroční slevy, které jsou ještě mnohem lákavější. Co takhle náušnice za 50 korun nebo teploučký kabát za pětikilo?

Jedno z nejvyšších snížení cen na obrovské množství oblečení i doplňků si pro vás připravily obchody C & A. Tam se ve slevách lehce zorientujete, jsou totiž rozdělené do sekcí od 198 Kč, 250 Kč, 298 Kč a tak dále. Určitě vás potěší i rapidní snížení cen zimních bund i kabátů, které rozhodně ještě unosíte.

Oblečení, slevy
Autor: archiv

Obchody New Yorker jsou stejně jako každý rok velmi štědré, některé se vyšplhají až k 70 procentům. Již za 79 korun tu pořídíte pohodlná tílka, za 249 Kč si odnesete mikinu, svetr i sukni a kabáty už od 799 Kč. Ještě o sto korun levnější kabáty seženete v obchodech Terranova, bundy dokonce od 499 Kč. Pokud dáváte přednost jednoduchým střihům a pestrým barvám, vyberete si tu i jiné kousky s až 50% slevou.

V obchodech Camaieu právě teď nabízejí druhou vlnu slev, které sahají až k 60 %. Celý obchod je doslova zaplaven zlevněným zbožím, nová kolekce je zatím neznámá.

Méně zaplavené jsou obchody Lindex, kde si i tak přijdete na své. Tílka od 150 Kč, halenky od 250 Kč a kalhoty od 499 Kč. Přestože polovinu obchodu plní elegantní kolekce, na kterou novoroční snížení cen neplatí, strávíte tu klidně i hodinu, protože je rozhodně z čeho vybírat.

Oblečení, slevy
Autor: archiv
Doplňky za hubičku

V obchodech s oblečením pořídíte za příznivé ceny i krásné doplňky. V obchodech C & A se určitě, stejně jako já, zaseknete u stojanu s bižuterií od 50 Kč. V dívčím obchodě Tally Weijl zase nakoupíte klasické zimní doplňky. Rukavice tu stojí 99 Kč, čepice 129 Kč a šály 199 Kč.

Nové kolekce

V obchodech C & A na vás už teď lehce dýchne jaro. V nové kolekci pořídíte kožené křiváky, pastelové svetříky i halenky a lehké kabátky. I obchody Orsay si pro vás připravily novou kolekci. Jedná se o oblečení a doplňky v námořnickém stylu.